Ugrás a tartalomra
MTI/Rosta Tibor

U Mađarskoj preko 3.000 novozaraženih koronavirusom

2020-10-25
11:01
Forrás
koronavirus.gov.hu
U protekla 24 časa preminulo je 35 osoba.

Kod 3.149 građana registrovano je prisustvo korona virusa u Mađarskoj u jednom danu – što predstavlja novi rekord u broju zaraženih. Do sada je ukupno gotovo 60 hiljada građana zaraženo virusom. U protekla 24 časa preminulo je 35 pretežno starijih, hroničnih bolesnika, i do sada je od posledica zaraze preminulo ukupno 1.425 pacijenata. Do sada su od zaraze izlečene 16.242 osobe. U  bolnicama u Mađarskoj na lečenju je 2.500 obolelih od korona virusa, od toga njih 221 pacijent je na respiratoru. Najviše zaraženih i dalje je u Budimpešti.

zaraza
koronavirus
epidemija

Najnovije

19:37

Božićni vašar knjiga u Horgošu

U horgoškoj biblioteci organizovan je Božićni vašar knjiga, na kome su zainteresovani mogli da biraju između blizu 100 knjiga. Mnogi su za predstojeće praznike kupovali knjige za svoje najmilije.
18:07, Frissítve: 18:48

Zajedno za Oliverovo izlečenje

Širom sveta postoje dobronamerni ljudi, koji žele da pomognu Oliveru Palu Gajodiju iz Bajmoka, koji svojim donacijama pomažu u tome da dečak, koji će uskoro napuniti jednu godinu, dobije ono što mu je najpotrebnije: tretman genske terapije.

Najčitanije

Tragedija kod Bajmoka

Putnički automobil i voz sudarali su se jutros oko osam časova kod Bajmoka. U nesreći život je izgubila S.U. stara 31 godinu, iz Kikinde. Prilikom uviđaja nadležni su zatekli podignutu rampu.

Ilegalni migranti prevezeni iz opštine Novi Kneževac

Jutros su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova prevezli oko 450 migranata iz opštine Novi Kneževac. Prema saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, migranti su smešteni u za to određene prihvatne centre.