Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

U Martonošu spremaju planove za narednu godinu

2020.08.25
21:20
2020.08.25
21:31
Forrás
Pannon RTV
Planovi za investicije u narednoj godini već se pripremaju u Martonošu. Meštani mogu da očekuju ulaganja u više oblasti na prostoru svoje mesne zajednice.

Godišnji budžet Martonoša manji je za tri miliona dinara, zbog toga nadležni ulaganja u razvoj sela ostvaruju pre svega preko sredstava dobijenih na konkursu.

Pannon RTV/Molnár Ádám

Obnoviće fasadu zgrade mesne zajednice, a u planu je i zamena prozorskih okvira.

Pannon RTV/Molnár Ádám

„Predviđeno je, pošto samo za ulicu Jožefa Atile postoji planska dokumentacija za asflatiranje, predvideli smo i izradu planske dokumentacije za još četiri do pet ulica. Predviđeno je i ono što je izostalo, asflatiranje puta koji se povezuje sa regionalnim putem koji ide od Horgoša. Ukoliko bude novca, izgradili bi kanale za odvođenje atmosferske vode, potrebno ih je prekopati za situacije kada ima više padavina i kada su nepogode" kaže Gergelj Horvat, predsednik Saveta Mesne zajednice Martonoš.

Martonoš
planovi
investicije
razvoj

Najnovije

14:55, Frissítve: 16:22

Završeni susreti amaterskih pozorišta

U Sajanu su završeni 25. susreti amaterskih pozorišta Mađara u Vojvodini. Tokom sedmice predstavilo se 10 amaterskih družina, a žiri podelio nagrade. Susrete je MNS proglasio od nacionalnog značaja.

Najčitanije

Viktor Orban u Subotici jeo burek iz „Lipe"

Mađarski premijer, nakon što je učestvovao na polaganju kamena temeljca železničke pruge između Segedina i Subotice, i prijemu koji je organizovan nakon toga, sam je zatražio da odu na burek.

Da li može jedna fotografija?

Da li može jedna fotografija? – pod ovim naslovom Viktor Orban podelio je na društvenim mrežama video o poseti Subotici.

Ribokradice, čuvajte se!

Šest brodova i šest terenskih vozila stiglo je u novosadsku ribočuvarsku služba pri JP „Vode Vojvodine" . Danas u podne porinuti su brodovi.

Aleksandar Vučić: „Ko sme, taj pobeđuje!"

„Ko sme, taj pobeđuje!" - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na mađarskom jeziku u Horgošu. Ovom rečenicom opisao je politiku mađarskog premijera Viktora Orbana prema Srbiji.

Vučić: Subotica se dinamično razvija

Predsednik Srbije je poručio: Građani Subotice mogu da se osećaju u privilegovanom položaju, jer je grad jedno od onih mesta gde se ulaže najviše novca.