Ugrás a tartalomra

U okolini Subotice olujni vetar čupao krovove, rušio drveće

2017.10.29
17:00
Forrás
RTV Pannon
Oluja od preko 100 km/h je protutnjala danas duž Karpatskog basena. Olujni vetar nije obišao ni Suboticu i okolinu. Vatrogasci su o prvim štetama obavešteni oko 13 časova.

Na obali palićkog jezera oštećena je krovna konstrukcija kafića, na Hajdukovu je iščupano drvo i srušeno na put. Čantavir je takođe zahvaćen olujnim vetrom, drveća su rušena. Prema informacijama zvaničnika nema informacija o ljudskim žrtvama. Republički hidrometeorološki zavod je ranije izdao upozorenje za olujni vetar. Temperatura vazduha naglo opada, očekuju se kiše. Ekstremno vreme može izazvati materijalnu štetu, ugrožavati ljude i životinje. Zato je u pokrajini izdato narandžasto upozorenje. Svakom se preporučuje da prati službena upozorenja.

Oluja
Subotica
vetar

Najnovije

13:46, Frissítve: 18:45

Velike grupe migranata

Grupe migranata nalaze se u skoro svakom delu Subotice. Ilegalni migranti se u velikim grupana nalaze ne samo na šumskom delu već i u centru i prigradskom delu.

Najčitanije

Nova pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Ponovo se desila pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici kod Subotice. I ovaj put su avganistanski trgovci ljudima otvorili vatru - rekli su našem novinaru na licu mesta ilegalni migranti koji su u grupi pobegli iz šume.