Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

U Opštini Kanjiža pokrenuto 36 postupaka zbog kršenja zabrane kretanja

2020.04.23
19:15
2020.04.23
19:21
Forrás
Pannon RTV
Od 16.marta je u 36 slučajeva pokrenut prekršajni postupak protiv osoba koje se prekršila zabranu kretanja.

U periodu od 16. Marta, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kanjiži su podneli 36 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka protiv lica koja su kršila Naredbu o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srbije. Protiv lica sa prebivalištem na teritoriji opštine Kanjiža podneta su 24 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka koja su prekršila zabranu kretanja, odnosno 4 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka protiv lica koja su kršila Uredbu o merama za vreme vanrednog stanja.

Opština Kanjiža i Policijska stanica Kanjiža i dalje apeluju na građane da poštuju odluke Vlade Republike Srbije i da zbog sebe i drugih ostanu kod kuće, ponašaju se disciplinovano, poštuju mere i drže socijalnu distancu.

Kanjiža
zabrana kretanja

Najnovije

17:35, Frissítve: 17:48

Dani lavande u Subotici

Održavaju se Dani lavande u poslovnom centru Železničkog naselja u Subotici koji imaju humanitarni karakter. Posetioci mogu da kupe i sadnice lavande, sečeno cveće, vodu i ulje lavande, kao i druge rukotvorine.
16:09, Frissítve: 16:14

Izložba umetničkih fotografija u Bečeju

U Galeriji "Krug" u Gradskom pozorištu u Bečeju je otvorena izložba fotografija pod nazivom "Dijalog". Na izložbi zainteresovani mogu da pogledaju fotografije Olivije Erdelji iz Bačkih Vinograda i Lasla Justina iz Bečeja.
19:25

Učinimo sve da epidemija ne ojača ponovo!

Epidemiološka situacija u Srbiji se pogoršava - u poslednje dve nedelje raste broj novozaraženih i broj pacijenata koji se nalaze na bolničkom lečenju, stoji u saopštenju Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut".

Najčitanije

Pomozimo ocu sa četvoro dece

U subotičkoj porodici Vranka otac sam othranjuje četvoro dece i potrebna mu je naša pomoć. Petočlanoj porodici najpotrebnije su životne namirnice, sredstva za higijenu, kao i građevinski materijal.

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.

Jutros pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Jake policijske snage i hitna pomoć su izašle na lice mesta. Kako Panon RTV nezvanično saznaje, došlo je do međusobnog obračuna migranata, više osoba je povređeno. Naš članak se stalno ažurira!

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.