Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

U opštini Kikinda licitacija za zakup državnog zemljišta odvija se elektronski

2021.01.22
17:06
Forrás
Pannon RTV
Gotovo pet i po hiljada hektara daju u zakupu.

U opštini Kikinda će se ove godine po prvi put održati javna licitacija za zakup državnog poljoprivrednog zemljišta u elektronskom obliku. Na licitaciji, koja će se održati u zatvorenom sistemu, biće ponuđeno u zakup oko 5.439 hektara zemljišta zainteresovanim licima. Prosečnu cenu zemljišta za koje se daje ponuda u svakom slučaju određuje ministarstvo, pobediće registrovani poljoprivrednik ili domaće pravno lice koje ponudi najvišu cenu za parcelu. Zainteresovana lica se pozivaju se da se prijave za javnu licitaciju u elektronskom obliku do 3. februara na sajtu Uprave za poljoprivredno zemljište www.upz.minpolj.gov.rs. Svoje ponude mogu predati do 12.februara.

Pannon RTV
Kikinda
zakup zemljišta u državnoj svojini
elektronski

Najnovije

Najčitanije

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.

Pomozimo ocu sa četvoro dece

U subotičkoj porodici Vranka otac sam othranjuje četvoro dece i potrebna mu je naša pomoć. Petočlanoj porodici najpotrebnije su životne namirnice, sredstva za higijenu, kao i građevinski materijal.

Lepe frizure za humani cilj

U Senti je organizovano humanitarno šišanje. Organizatori su prikupljali pomoć za „Beba-mama" klub u Senti koji u naselju obavlja humanitarne aktivnosti.