Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ótos Csilla

U Srbiji 12559 novih slučajeva zaraze i 19 žrtava

2022.01.15
16:15
2022.01.16
18:51
Forrás
covid19.rs
U Srbiji je broj evidentiranih osoba zaraženih korona virusom u jednom danu neznatno smanjen u odnosu na jučeranji dan, ali je testirano i manje uzoraka.

Ovoga puta je testirano 29 hiljada 365 osoba, od kojih je 12 hiljada 559 bilo pozitivno. Preminulo je još 19 pacijenata. Broj pacijenata na bolničkom lečenju je i dalje visok, ima ih više nego u petak. U zdravstvenim ustanovama se nalazi 2391 pacijent, što je dvadesetak više nego prethodnog dana. Na respirator je priključeno 88 pacijenata.

Srbija
korona
korona virus

Najnovije

16:28

Istorija Srema

U organizaciji Kulturno-umetničkog društva „Petefi Šandor" u Maradiku je predstavljena knjiga Ferenca Urija „Istorija Srema".
17:02, Frissítve: 19:31

Karnevalska atmosfera u Debeljači

Na karnevalu u Debeljači je obilovalo sa lepim kostimima, ukusnim specijalitetima i puno smeha, takođe je organizovano takmičenje u kuvanju gulaša, na kojem su učestvovali gosti iz inostranstva. Na karnevalu je više od 200 dece bilo kostimizirano.

Najčitanije

Neopravdano visoka cena ogrevnog drveta i peleta

U Srbiji su cene ogrevnog drveta i peleta neopravdano visoke, i prodavci moraju da prestanu sa podizanjem cena - rekao je Igor Braunović, vršilac dužnosti generalnog direktora Javnog preduzeća „Srbijašume".

Velika poseta vašaru u Kanjiži

Ove godine, izuzetno je u subotu održan prvi prodajni vašar stoke i zanatskih proizvoda. Izbor je bio velik, kao i interesovanje.

Obeležava se Dan sela u Bačkim Vinogradima

Svake godine u drugoj polovini maja, od početka 1990-ih, sa manjim prekidima, se obeležava Dan sela u Bačkim Vinogradima. Svrha mu je druženje, izgradnja duha zajedništva, grupno kuvanje, bez takmičenja. Ove godine se ovčetina krčkala u koltiću.