Ugrás a tartalomra
Pixabay

U Srbiji 166 novozaraženih od korona virusa i dvoje preminulih

2021.07.17
18:25
Forrás
Szerbiai RTV
U Srbiji je registrovano 166 novih slučajeva zaraze od koronavirusa, a dva pacijenta su preminula od bolesti kovid-19 u poslednja 24 sata. U bolnici se na lečenju nalazi 301 pacijent zaražen korona virusom, od kojih je šest na respiratoru.

Hitno je potrebno započeti sa obaveznom vakcinacijom zdravstvenih radnika i onih lica koja spadaju u rizične grupe od koronavirusa – napisao je u svojoj objavi na fejsbuku dr Predrag Kon. Epidemiolog, član kriznog štaba, kaže da bi čak za tri nedelje dnevni broj zaraženih mogao ponovo biti četvorocifren, a bolnice bi ponovo mogle biti prebukirane obolelima od korona virusa za samo sedam dana. Naglasio je da je jedina stvar koja bi mogla sprečiti da se život vrati u normalu bio delta soj korona virusa.

koronavirus
Srbija

Najnovije

16:36, Frissítve: 16:42

Ko je najbolji seljak u Molu?

Nakon prinudne pauze prošle godine, ponovo je održana Seoska olimpijada i takmičenje u kuvanju u Molu, kojia se među stanovnicima i poljoprivrednicima Potisja već smatra tradicionalnom manifestacijom.

Najčitanije

Čuvajmo ptice! – edukacija za predškolce

Udruženje „Zelentarka" iz Mola pokrenulo je edukaciju o zaštiti ptica. Posetiće svako obdanište u opštini Ada i predavanjima skrenuti pažnju na očuvanje životinjskog i posebno ptičjeg sveta.