Ugrás a tartalomra
Pixabay

U Srbiji 741 zaraženih, troje umrlo za jedan dan (informaciju dopunjujemo u kontinuitetu)

2020-03-29
14:57
2020-03-29
20:18
Forrás
Pannon RTV
Prema poslednjim podacima u Srbiji je potvrđeno 741 slučajeva zaraze novim koronavirusom.

Evropska unija je uz države zapadnog Balkana i u kriznim vremenima – piše Oliver Varhelji u pismu naslovljenom nosiocima funkcija u navedenim državama.

U utorak će biti poznate najnovije privredne mere.

15:20 – Širom Vojvodine nadležni prate ukupno 6.000 kontakata od ukupnog broja obolelih pacijenata, u pokrajini je situacija za sada stabilna – izjavio je Zoran Gojković u emisiji javnog servisa. Pokrajinski sekretar za zdravstvo je dodao, u Vojvodini u većoj meri građani ozbiljno shvataju mere koje su preduzete. Opširnije: U Vojvodini se prati 6.000 kontakata.

15:00 - Prema najnovijim podacima u Srbiji je 741 zaraženi novim tipom virusa korona.

Danas zabrana izlaska važi od 15 časova.  Zabrana kretanja u periodu od 15 časova do 5 časova narednog dana važi samo tokom vikenda.

13:45 - Stariji u zoru išli u kupovinu. U zoru u vremenu od 3 do 8 časova građani Srbije stariji od 65 godina mogli su da napuste svoje domove. Ovo vreme je određeno za njih kako bi tokom vanrednog stanja za vikend obavili neophodnu kupovinu. Širom države za njih je bilo otvoreno 3.100 prodavnica.

13:35 -  Sajam u Beogradu primio je prve obolele. U objektu koji je preuređen za privremenu bolnicu smeštaju se pacijenti sa blagim simptomima. Opširnije:  Sajam u Beogradu spreman za prijem prvih pacijenata.

13:03 – Pacijent iz Kikinde nova je žrtva korona virusa u Srbiji – piše RTV Srbije. Preminuli pacijent lečen imao je 62 godine i lečen je u Kliničkom centru Vojvodine.

09:35 – Iz Ujedinjenih Arapskih Emirata  noćas je u Beograd sleteo novi avion sa medicinskom pomoći. Opširnije: Stiglo 10 tona pomoći

08:00 – Tokom vikenda, dakle u subotu i nedelju umesto u 17 časova, potpuna zabrana izlaska počinje od 15 časova i traje do 5 časova narednog jutra. Na subotnjem zasedanju Vlada Srbije donela je niz novih mera koje se mogu pronaći ovde.

13:35 – Sajam u Beogradu primio prve pacijente.

13:10 -  Sajam spreman je za prijem pacijenata – izjavio je Zoran Pašalić, nakon što je posetio prostor koji je privremeno pretvoren u bolnicu. Na Sajam u Beogradu smeštaju se pacijenti koji imaju blage simptome.

13:03 – Pacijent iz Kikinde nova je žrtva korona virusa u Srbiji – piše RTV Srbije. Preminuli pacijent lečen imao je 62 godine i lečen je u Kliničkom centru Vojvodine.

09:35 – Iz Ujedinjenih Arapskih Emirata  noćas je u Beograd sleteo novi avion sa medicinskom pomoći.

08:00 – Tokom vikenda, dakle u subotu i nedelju umesto u 17 časova, potpuna zabrana izlaska počinje od 15 časova i traje do 5 časova narednog jutra.

Srbija
pacijent
zaražen

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Otvorena je granica prema Srbiji

Srbija je od danas otvorila svoje granice za putnički saobraćaj koji ulazi u našu zemlju. To znači da više nije potreban negativni test na koronavirus i ne postoji nikakva obaveza za izolaciju.