Ugrás a tartalomra
covid19.rs

U Srbiji ima više od 200 pacijenata na respiratoru zbog korona virusa

2021.09.24
18:25
2021.09.25
16:40
Forrás
Pannon RTV
Od preko 21.000 testiranih na korona virus, gotovo 6.500 osoba je pozitivno, a 362 pacijenta se nalazi na lečenju u kovid bolnici u Novom Sadu.

U Srbiji je u jednom danu registrovano tačno 6.462 zaražene osobe. 40 osoba je preminulo od komplikacija bolesti. U bolnici se na lečenju nalazi 5.401 pacijent oboleo od kovida, 201 lice ima tešku kliničku sliku i potrebna im je pomoć respiratora.

Većina pacijenata zaražena korona virusom, koja se nalaze u kovid bolnici u Novom Sadu, nije vakcinisana. Trenutno se na lečenju nalazi 362 pacijenta, od kojih se 29 nalazi na respiratoru. Ima pacijenata svih uzrasta, ali većina je u dobi od 40 do 60 godina. U jednom danu u Novom Sadu je registrovano 340 zaraženih korona virusom, dok je u celoj Vojvodini njihov broj bio gotovo 1.400.

Srbija
korona virus

Najnovije

Najčitanije

Viktor Orban u Subotici jeo burek iz „Lipe"

Mađarski premijer, nakon što je učestvovao na polaganju kamena temeljca železničke pruge između Segedina i Subotice, i prijemu koji je organizovan nakon toga, sam je zatražio da odu na burek.

Da li može jedna fotografija?

Da li može jedna fotografija? – pod ovim naslovom Viktor Orban podelio je na društvenim mrežama video o poseti Subotici.

Ribokradice, čuvajte se!

Šest brodova i šest terenskih vozila stiglo je u novosadsku ribočuvarsku služba pri JP „Vode Vojvodine" . Danas u podne porinuti su brodovi.

Aleksandar Vučić: „Ko sme, taj pobeđuje!"

„Ko sme, taj pobeđuje!" - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na mađarskom jeziku u Horgošu. Ovom rečenicom opisao je politiku mađarskog premijera Viktora Orbana prema Srbiji.

Vučić: Subotica se dinamično razvija

Predsednik Srbije je poručio: Građani Subotice mogu da se osećaju u privilegovanom položaju, jer je grad jedno od onih mesta gde se ulaže najviše novca.