Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

U Srbiji je i dalje svaki drugi test na korona virus pozitivan

2022.01.22
16:47
2022.01.23
17:47
Forrás
Pannon RTV
U jednom danu je ovoga puta u zemlji registrovano nešto manje novozaraženih: od preko 30 hiljada testiranih uzoraka, 14 717 je bilo pozitivno.

Od komplikacija nastalih kao posledica ove zaraze, preminulo je još 28 osoba, pa je teko zvanično do sada, vezano za ovu infekciju, u zemlji preminulo više od 13 200 ljudi. U bolnici se trenutno leči 2768 osoba, od kojih je 113 priključeno na respirator.

Srbija
korona
virus

Najnovije

16:28

Istorija Srema

U organizaciji Kulturno-umetničkog društva „Petefi Šandor" u Maradiku je predstavljena knjiga Ferenca Urija „Istorija Srema".
17:02, Frissítve: 19:31

Karnevalska atmosfera u Debeljači

Na karnevalu u Debeljači je obilovalo sa lepim kostimima, ukusnim specijalitetima i puno smeha, takođe je organizovano takmičenje u kuvanju gulaša, na kojem su učestvovali gosti iz inostranstva. Na karnevalu je više od 200 dece bilo kostimizirano.

Najčitanije

Neopravdano visoka cena ogrevnog drveta i peleta

U Srbiji su cene ogrevnog drveta i peleta neopravdano visoke, i prodavci moraju da prestanu sa podizanjem cena - rekao je Igor Braunović, vršilac dužnosti generalnog direktora Javnog preduzeća „Srbijašume".

Velika poseta vašaru u Kanjiži

Ove godine, izuzetno je u subotu održan prvi prodajni vašar stoke i zanatskih proizvoda. Izbor je bio velik, kao i interesovanje.

Obeležava se Dan sela u Bačkim Vinogradima

Svake godine u drugoj polovini maja, od početka 1990-ih, sa manjim prekidima, se obeležava Dan sela u Bačkim Vinogradima. Svrha mu je druženje, izgradnja duha zajedništva, grupno kuvanje, bez takmičenja. Ove godine se ovčetina krčkala u koltiću.