Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/ Kovács Róbert

U Subotici 11 nedisciplinovanih građana noćas šetnju završilo kod sudije

2020.03.24
17:29
Forrás
MUP
Policija tokom noći između ponedeljka i utorka zatekla još 11 građana koji nisu poštovali zabranu kretanja. Prekršajni sud odredio kazne. Stariji od 65 godina češće krše naredbu.

Protiv svih svih jedanaest lica koja su se u toku noći između 23. i 24 marta neovlašćeno kretala  policija je podnela prekršajne prijave zbog izvršenog prekršaja kršenje Naredbe ministra unutrašnjih poslova o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srbije.

Oni su u skraćenom postupku privedeni sudiji Prekršajnog suda u Subotici gde su kažnjeni novčanim kaznama u propisanom iznosu — saopštila je Policijska uprava u Subotici.

Prethodno je Prekršajni sud saopštio da je pre najnovijih 11 slučajeva,postupak vođen protiv 13 lica od kojih je njih devetoro iz populacije lica starijih od 65 godina koja imaju posebno ograničenje kretanja, a njih četvoro je mlađe od 65 godina ali otkriveno je da krše zabranu takozvanog policijskog časa. Svima je određena novčana kazna.

Jedno maloletno lice je takože kršilo zabranu kretzanja i odlukom Prekršajnog suda je zaradilo kaznu ukora.

nedisciplinovan
sudija
policija
zabrana kretanja

Slične vesti

Najnovije

15:44, Frissítve: 20:04

Lepa crkva uvek ispuni dušu

Velika obnova katoličke crkve u Adi, koja je započela još decembra 2021. godine, sada je na pola puta. U toku je sređivanje unutrašnjosti, a ove nedelje započeće i izmena krovne konstrukcije.
12:57, Frissítve: 19:25

Lepe frizure za humani cilj

U Senti je organizovano humanitarno šišanje. Organizatori su prikupljali pomoć za „Beba-mama" klub u Senti koji u naselju obavlja humanitarne aktivnosti.

Najčitanije

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.

Pomozimo ocu sa četvoro dece

U subotičkoj porodici Vranka otac sam othranjuje četvoro dece i potrebna mu je naša pomoć. Petočlanoj porodici najpotrebnije su životne namirnice, sredstva za higijenu, kao i građevinski materijal.