Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/ Kovács Róbert

U Subotici 11 nedisciplinovanih građana noćas šetnju završilo kod sudije

2020-03-24
17:29
Forrás
MUP
Policija tokom noći između ponedeljka i utorka zatekla još 11 građana koji nisu poštovali zabranu kretanja. Prekršajni sud odredio kazne. Stariji od 65 godina češće krše naredbu.

Protiv svih svih jedanaest lica koja su se u toku noći između 23. i 24 marta neovlašćeno kretala  policija je podnela prekršajne prijave zbog izvršenog prekršaja kršenje Naredbe ministra unutrašnjih poslova o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srbije.

Oni su u skraćenom postupku privedeni sudiji Prekršajnog suda u Subotici gde su kažnjeni novčanim kaznama u propisanom iznosu — saopštila je Policijska uprava u Subotici.

Prethodno je Prekršajni sud saopštio da je pre najnovijih 11 slučajeva,postupak vođen protiv 13 lica od kojih je njih devetoro iz populacije lica starijih od 65 godina koja imaju posebno ograničenje kretanja, a njih četvoro je mlađe od 65 godina ali otkriveno je da krše zabranu takozvanog policijskog časa. Svima je određena novčana kazna.

Jedno maloletno lice je takože kršilo zabranu kretzanja i odlukom Prekršajnog suda je zaradilo kaznu ukora.

nedisciplinovan
sudija
policija
zabrana kretanja

Slične vesti

Najnovije

Népszerű

Najčitanije

Preminuo Tibor Sarapka

Vest o smrti jednog od najznačajnijih mađarskih vajara u Vojvodini objavilo je Dečje pozorište u Subotici. Tibor Sarapka imao je 57 godina.