Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

U Subotici iz šina iskočili vagoni sa gasom

2023.01.24
14:03
2023.01.24
16:28
Forrás
Panon RTV
Prema poznatim informacijama nije došlo do curenja gasa i nema povređenih u incidentu. U toku je vraćanje vagona na šine.

Tri vagona cisterne sa propilenom iskliznula su sa šina u Subotici, sa pruge neposredno iza Tehničke srednje škole „Ivan Sarić“. Prema poznatim informacijama gas nije iscurio i mesto incidenta je bezbedno. Vatrogasci i nadležne službe brzo su izašle na lice mesta i ulažu veliki napor da iskliznuli vagoni ponovo budu u funkciji i vraćeni na šine.

Inače, voz se kretao u pravcu Novog Sada i imao je 23 vagona cisterne.

Nesreća se dogodila tokom noći, oko 02 časa. Nadležni su tokom čitavog pre podneva bili na mestu incidenta. Planirano je da se vagoni ne vrate na šine dok se propilen u cisternama bezbedno ne pretoči. Do sada nije bilo curenja, te se u obližnjoj tehničkoj srednjoj školi nastava odvijala bez prekida.

Za sada nije poznat razlog iskliznuća vagona sa šina.

gas
vagoni
Subotica

Najnovije

17:37, Frissítve: 17:44

Kasni sazrevanje višnje u Feketiću

Zbog hladnijeg i vlažnijeg vremena od uobičajenog, može doći i do oštećenja roda. Kako kažu proizvođači, voće zbog niske otkupne cene ne vredi prodavati, pa se trude da ga prodaju prerađeno.

Najčitanije

Turistički letovi balonima

Projekat Srpska Kapadokija ima izuzetan turistički značaj ne samo za lokalnu samoupravu Inđije već i za Srbiju i ceo region, kažu nadležni.

10. Kanjiški dani vina

Kanjiški dani vina obeležavaju ove godine značajan jubilej. Manifestacija se ovog vikenda po deseti put organizuje u Kanjiži, koju je već u petak uveče posetilo više stotina ljudi.