Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

U Subotici je održan Porodični Sportski dan

2020.10.10
16:10
2020.10.10
22:01
Forrás
Pannon RTV
Porodično-sportsku manifestaciju pod nazivom "Active Kids Future Run 2020" organizatori su ove godine, uz prethodno razmatranje, preduzeli u formi niza događaja.
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Završnica manifestacije je održana u subotu prepodne u Dudovoj šumi u Subotici. Mališani su isto tako mogli započeti porodično-sportski dan. Mogli su izmeriti brzinu u zajedničkom trčanju.

 „Što smo učinili? Takmičili smo se, ja sam trčao veoma brzo. " rekao je Gergelj Sabo, učesnik.

Ema Gerstmajer bila je među prvima koja je stigla do cilja. Devojčici su se programi jako svideli. "To što smo trčali, skakali, a onda još više i na kraju dobili medalju." rekla je Ema Gerstmajer, učesnik.

Pannon RTV/Huszár Krisztián

Cilj sportskog dana koji organizuje sportsko udruženje "Active Kids" je promovisanje vežbanja među mladima. Redovno organizuju razne programe za decu.

 „U prvom delu programa bilo je sportskih zadataka, gde se porodica mogla oprobati u nekim sportskim zadacima. Na kraju smo za decu organizovali malu trku. Događaj se zove "Active Kids Future Run", pa su pod ovim sloganom i danas trčali budući talenti. Bili su prisutni od najmlađe dece do dece starosti od 7, odnosno 8 godina. " rekao je Čaba Nađ, predsednik organizacije "Active Kids".

Mali sportisti su dobili i poklon paket, a učesnici trčanja mogli su se kući vratiti sa medaljom oko vrata.

Subotica
sport
porodica
Active Kids Future Run 2020
poklo
paket

Najnovije

18:45

Pedesetogodišnjak među dinama

Gabor Sagmajster ponovo kreće na Dakar reli. Subotički motorista i ovoga puta vozi u najtežoj kategoriji, bez mehaničara. Dakar reli startuje 2. januara 2022. iz Haile u Saudijskoj Arabiji.

Najčitanije