Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

U Subotici je održan Porodični Sportski dan

2020.10.10
16:10
2020.10.10
22:01
Forrás
Pannon RTV
Porodično-sportsku manifestaciju pod nazivom "Active Kids Future Run 2020" organizatori su ove godine, uz prethodno razmatranje, preduzeli u formi niza događaja.
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Završnica manifestacije je održana u subotu prepodne u Dudovoj šumi u Subotici. Mališani su isto tako mogli započeti porodično-sportski dan. Mogli su izmeriti brzinu u zajedničkom trčanju.

 „Što smo učinili? Takmičili smo se, ja sam trčao veoma brzo. " rekao je Gergelj Sabo, učesnik.

Ema Gerstmajer bila je među prvima koja je stigla do cilja. Devojčici su se programi jako svideli. "To što smo trčali, skakali, a onda još više i na kraju dobili medalju." rekla je Ema Gerstmajer, učesnik.

Pannon RTV/Huszár Krisztián

Cilj sportskog dana koji organizuje sportsko udruženje "Active Kids" je promovisanje vežbanja među mladima. Redovno organizuju razne programe za decu.

 „U prvom delu programa bilo je sportskih zadataka, gde se porodica mogla oprobati u nekim sportskim zadacima. Na kraju smo za decu organizovali malu trku. Događaj se zove "Active Kids Future Run", pa su pod ovim sloganom i danas trčali budući talenti. Bili su prisutni od najmlađe dece do dece starosti od 7, odnosno 8 godina. " rekao je Čaba Nađ, predsednik organizacije "Active Kids".

Mali sportisti su dobili i poklon paket, a učesnici trčanja mogli su se kući vratiti sa medaljom oko vrata.

Subotica
sport
porodica
Active Kids Future Run 2020
poklo
paket

Najnovije

18:09, Frissítve: 19:56

TSC brusi formu pred početak sezone

Fudbaleri iz Bačke Topole su do sada bili na pripremama u Sloveniji, gde su odigrali nekoliko utakmica. U ekipi su i dalje velika očekivanja, njihov cilj je da sledeće sezone prvenstvo završe na trećem mestu.
17:35, Frissítve: 17:48

Dani lavande u Subotici

Održavaju se Dani lavande u poslovnom centru Železničkog naselja u Subotici koji imaju humanitarni karakter. Posetioci mogu da kupe i sadnice lavande, sečeno cveće, vodu i ulje lavande, kao i druge rukotvorine.

Najčitanije

Pomozimo ocu sa četvoro dece

U subotičkoj porodici Vranka otac sam othranjuje četvoro dece i potrebna mu je naša pomoć. Petočlanoj porodici najpotrebnije su životne namirnice, sredstva za higijenu, kao i građevinski materijal.

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.

Jutros pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Jake policijske snage i hitna pomoć su izašle na lice mesta. Kako Panon RTV nezvanično saznaje, došlo je do međusobnog obračuna migranata, više osoba je povređeno. Naš članak se stalno ažurira!