Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

U Subotici rekordan broj pregleda pacijenata sa simptomima kovida 19

2022.02.01
11:34
2022.02.01
17:09
Forrás
Pannon RTV
U kovid ambulanti u Harambašićevoj ulici u Subotici juče je urađen rekordan broj pregleda kada se lekarima obratilo 500 pacijenata.

Na prvi pregled javilo se preko 300 građana, od kojih je kod 200 bio pozitivan test na prisustvo virusa korona. Zbog sve većeg pritiska na ambulantu trenutno ovde radi 12 lekarskih ekipa, u smeni po šest. Dr Elizabeta Vrana koordinator, rekla je našoj redakciji da iz dana u dan raste broj zaraženih u Subotici i zbog toga savetuje da osobe koje imaju simptome nalik prehladi, ukoliko se i ne obrate lekaru, da u svakom slučaju bar jednu sedmicu ostanu kod kuće.

Subotica
rekord
kovid
pregled
virus
korona

Najnovije

17:35, Frissítve: 17:48

Dani lavande u Subotici

Održavaju se Dani lavande u poslovnom centru Železničkog naselja u Subotici koji imaju humanitarni karakter. Posetioci mogu da kupe i sadnice lavande, sečeno cveće, vodu i ulje lavande, kao i druge rukotvorine.
16:09, Frissítve: 16:14

Izložba umetničkih fotografija u Bečeju

U Galeriji "Krug" u Gradskom pozorištu u Bečeju je otvorena izložba fotografija pod nazivom "Dijalog". Na izložbi zainteresovani mogu da pogledaju fotografije Olivije Erdelji iz Bačkih Vinograda i Lasla Justina iz Bečeja.
19:25

Učinimo sve da epidemija ne ojača ponovo!

Epidemiološka situacija u Srbiji se pogoršava - u poslednje dve nedelje raste broj novozaraženih i broj pacijenata koji se nalaze na bolničkom lečenju, stoji u saopštenju Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut".

Najčitanije

Pomozimo ocu sa četvoro dece

U subotičkoj porodici Vranka otac sam othranjuje četvoro dece i potrebna mu je naša pomoć. Petočlanoj porodici najpotrebnije su životne namirnice, sredstva za higijenu, kao i građevinski materijal.

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.

Jutros pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Jake policijske snage i hitna pomoć su izašle na lice mesta. Kako Panon RTV nezvanično saznaje, došlo je do međusobnog obračuna migranata, više osoba je povređeno. Naš članak se stalno ažurira!

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.