Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Apczi Jenő

U sudaru u Kanjiži izgoreo automobil

2021.11.23
15:59
2021.11.23
16:35
Forrás
Pannon RTV
Saobraćajna nezgoda dogodila se danas prepodne u Kanjiži. Jedno vozilo je zahvatio požar, a drugo je sletelo u jarak. Za sada nema informacija o povređenima.

Dva vozila sudarila su se danas kod raskrsnice za Male Pijace, na glavnom putu koji povezuje Kanjižu i Horgoš.

Prema nezvaničnim informacijama nesreća se dogodila kada je vozilo marke „fiat" koje se kretalo iz pravca Kanjiže skrenulo na put ka Malim Pijacama, i nije poštovao prednost koju je imalo vozilo „folksvagen", a koje je dolazilo iz pravca Horgoša. U nesreći je „folksvagen" završio u jarku, a „fiat" se zapalio.

Pannon RTV/Apczi Jenő

Beata Kalmar prisustvovala je nezgodi.

„Automobil je dolazio iz pravca Horgoša, jedan plave boje, ali nisam videla kakav, jer je skliznuo kada su se sudarili. Iz pravca Kanjiže je dolazio jedan automobil i hteo je da skrene prema Malim Pijacama i nije dao prednost onome koje je dolazilo iz pravca Horgoša i koje je udarilo u vozilo marke „fiat". Udario je u putničko vozilo koje je skrenulo pred njim i nije dalo prvenstvo prolaza onom koje je dolazilo sa desne strane i „punto" je izgoreo."

Pannon RTV/Apczi Jenő

Uviđaj je trajao nekoliko sati, a saobraćaj je bio zatvoren u oba pravca.

Kanjiža
sudar

Najnovije

18:01

Novi negativan rekord

Korona virus se u Srbiji sve brže širi. U poslednja 24 sata u zemlji je registrovano više od osamnaest hiljada novozaraženih. To je novi negativan rekord od pojave virusa u Srbiji.

Najčitanije

Kuća im je izgorela, potrebna im je pomoć

Proteklog vikenda je usled požara na dimnjaku oštećena jedna porodična kuća u Kuli. Bračni par Kanjo živi u dvojnoj kući, ali na sreću, plamen se nije proširio na drugi deo objekta. Svako ko želi može da pruži pomoć nesrećnoj porodici.

U Mađarskoj se skraćuje vreme karantina

Karantin će za odrasle osobe biti sedam dana, a u slučajevima bez simptoma, sa negativnim testom može se skratiti i na pet dana. U nastavi karantin se za vakcinisane skraćuje na pet dana.