Ugrás a tartalomra

U sudaru u Kanjiži izgoreo automobil

2021.11.23
15:59
2021.11.23
16:35
Forrás
Pannon RTV
Saobraćajna nezgoda dogodila se danas prepodne u Kanjiži. Jedno vozilo je zahvatio požar, a drugo je sletelo u jarak. Za sada nema informacija o povređenima.

Dva vozila sudarila su se danas kod raskrsnice za Male Pijace, na glavnom putu koji povezuje Kanjižu i Horgoš.

Prema nezvaničnim informacijama nesreća se dogodila kada je vozilo marke „fiat" koje se kretalo iz pravca Kanjiže skrenulo na put ka Malim Pijacama, i nije poštovao prednost koju je imalo vozilo „folksvagen", a koje je dolazilo iz pravca Horgoša. U nesreći je „folksvagen" završio u jarku, a „fiat" se zapalio.

Beata Kalmar prisustvovala je nezgodi.

„Automobil je dolazio iz pravca Horgoša, jedan plave boje, ali nisam videla kakav, jer je skliznuo kada su se sudarili. Iz pravca Kanjiže je dolazio jedan automobil i hteo je da skrene prema Malim Pijacama i nije dao prednost onome koje je dolazilo iz pravca Horgoša i koje je udarilo u vozilo marke „fiat". Udario je u putničko vozilo koje je skrenulo pred njim i nije dalo prvenstvo prolaza onom koje je dolazilo sa desne strane i „punto" je izgoreo."

Uviđaj je trajao nekoliko sati, a saobraćaj je bio zatvoren u oba pravca.

Kanjiža
sudar

Najnovije

16:23, Frissítve: 16:39

Stručno predavanje za buduće pravnike

U Subotici je dr Emed Vereš, jedan od najuticajnijih i najuglednijih doktora pravnih nauka iz krugova mađarske zajednice Karpatskog basena, održao stručno predavanje za studente koje stipendira Mađarski nacionalni savet.

Najčitanije

U opštini Kanjiža se pojavio ptičiji grip

Na području opštine Kanjiža se pojavila visoko zarazna varijanta ptičijeg gripa. Žarište zaraze je ribnjak u Velebitu, gde je, prema procenama, poslednjih nedelja uginulo oko 600 sivih ždralova.