Ugrás a tartalomra

U toku su radovi na produžavanju Bulevara Jovana Dučića u Novom Sadu

2020.04.23
21:34
Forrás
Pannon RTV
Planirano je da se po završetku investicije Bulevar Jovana Dučića spoji sa Ulicom Dragoslava Srejovića, što će rezultovati boljom vezom između dva dela grada, Veternika i Novog Naselja.

Pored Bulevara, planirana je i zelena površina, kao i igrališta - rekao je danas Miloš Vučević. Gradonačelnik Novog Sada posetio je jutros mesto gde se izvode radovi.

Realizacija projekta počela je u septembru prošle godine, a potrebne dozvole izdate su u januaru ove godine. U sklopu radova će Bulevar Jovana Dučića biti produžen za više od 300 metara, napraviće se dve kolovozne trake u oba smera, a takođe će biti izgrađen i kružni tok.

Gradonačelnik Miloš Vučević je rekao: „Ukupna vrednost ove investicije je 255 miliona dinara. Trećinu iznosa obezbeđuje pokrajina, a dve trećine grad. Verujem da ćemo tokom leta, zajedno sa predsednikom Pokrajinske vlade, već obići završene radove, a kada Bulevar bude u potpunosti stavljen u funkciju, možemo se zajedno uveriti da smo završili jednu važnu investiciju, koju smo odredili zajedno sa Pokrajinskom vladom i koja će biti od velike koristi za ljude koji ovde žive."

Bulevar Jovana Dučića
Novi Sad
Veternik
Novo Naselje

Najnovije

16:35, Frissítve: 16:45

U svetu narodnih bajki

Za učenike nižih razreda osnovnih škola u Novom Sadu organizovano je takmičenje pod nazivom „Sedamdeset i sedam mađarskih bajki“. Takmičenje je održano u Mađarskom kulturnom centru „Petefi Šandor“.
16:01, Frissítve: 16:50

Dan ružičastih majica

U osnovnoj školi „Jovan Mikić“ u Subotici obeležen je međunarodni dan borbe protiv vršnjačkog nasilja. Dan ružičastih majica održava se svake godine poslednje srede u februaru.

Najčitanije