Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

U toku su radovi na produžavanju Bulevara Jovana Dučića u Novom Sadu

2020-04-23
21:34
Forrás
Pannon RTV
Planirano je da se po završetku investicije Bulevar Jovana Dučića spoji sa Ulicom Dragoslava Srejovića, što će rezultovati boljom vezom između dva dela grada, Veternika i Novog Naselja.
Pannon RTV/Juhász Géza

Pored Bulevara, planirana je i zelena površina, kao i igrališta - rekao je danas Miloš Vučević. Gradonačelnik Novog Sada posetio je jutros mesto gde se izvode radovi.

Realizacija projekta počela je u septembru prošle godine, a potrebne dozvole izdate su u januaru ove godine. U sklopu radova će Bulevar Jovana Dučića biti produžen za više od 300 metara, napraviće se dve kolovozne trake u oba smera, a takođe će biti izgrađen i kružni tok.

Gradonačelnik Miloš Vučević je rekao: „Ukupna vrednost ove investicije je 255 miliona dinara. Trećinu iznosa obezbeđuje pokrajina, a dve trećine grad. Verujem da ćemo tokom leta, zajedno sa predsednikom Pokrajinske vlade, već obići završene radove, a kada Bulevar bude u potpunosti stavljen u funkciju, možemo se zajedno uveriti da smo završili jednu važnu investiciju, koju smo odredili zajedno sa Pokrajinskom vladom i koja će biti od velike koristi za ljude koji ovde žive."

Bulevar Jovana Dučića
Novi Sad
Veternik
Novo Naselje

Najnovije

18:09

Republička podrška Zrenjaninu

Država Srbija će iz repubičkog budžeta prebaciti više od 832 miliona dinara Autonomnoj pokrajini Vojvodini, za posredne ili neposredne projekte koji će se realizovati na tertoriji grada Zrenjanina.

Najčitanije