Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

U Vojvodini 791 osoba novozaražena virusom korona

2021.03.14
15:59
Forrás
izjzv
U protekla 24 časa u Vojvodini je registrovano novih 791 slučajeva zaraze virusom korona – izvestio je Institut za javno zdravlje Vojvodine.

Najviše novozaraženih registrovano je na teritoriji Novog Sada, 269 osoba. U Vojvodini je trenutno aktivno 12.881 slučajeva zaraze, od toga u Novom Sadu 3.800. U ostalim vojvođanskim opštinama i gradovima broj aktivno zaraženih je nešto niži od toga. Nadležni procenjuju da je u 43 opštine epidemiološka situacija vanredna, a u dve nepovoljna.

zaraza
koronavirus
epidemija

Najnovije

Najčitanije

Viktor Orban u Subotici jeo burek iz „Lipe"

Mađarski premijer, nakon što je učestvovao na polaganju kamena temeljca železničke pruge između Segedina i Subotice, i prijemu koji je organizovan nakon toga, sam je zatražio da odu na burek.

Aleksandar Vučić: „Ko sme, taj pobeđuje!"

„Ko sme, taj pobeđuje!" - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na mađarskom jeziku u Horgošu. Ovom rečenicom opisao je politiku mađarskog premijera Viktora Orbana prema Srbiji.

Vučić: Subotica se dinamično razvija

Predsednik Srbije je poručio: Građani Subotice mogu da se osećaju u privilegovanom položaju, jer je grad jedno od onih mesta gde se ulaže najviše novca.

Da li može jedna fotografija?

Da li može jedna fotografija? – pod ovim naslovom Viktor Orban podelio je na društvenim mrežama video o poseti Subotici.