Ugrás a tartalomra
Tanjug/Jaroslav Pap

U Vojvodini do sada četiri žrtve koronavirusa

2020.03.30
14:16
Forrás
Pannon RTV
O aktuelnoj situaciji sa koronavirusom u Vojvodini danas je u Novom Sadu govorio Igor Mirović.

Predsednik Pokrajinske vlade je rekao da prema poslednjim podacima Instituta za javno zdravlje, u Vojvodini ima 147 pacijenata zaraženih koronavirusom.

Mirović je dodao da je ovog vikenda u Klinički centar Vojvodine stiglo još 20 respiratora. On je takođe govorio i o važnosti držanja propisane udaljenosti, kao i građanima starijim od 65 godina, koje je pozvao da nastave da se pridržavaju vladinih mera i ostanu kod kuće.

Igor Mirović: „U Kliničkom centru Vojvodine, u takozvanom centru za koronavirus, ima 42 pacijenta. Mogu da kažem da je ovo naš najopremljeniji centar za borbu protiv bolesti u Vojvodini. Takođe imam i jednu lošu vest, jutros je preminuo i četvrti pacijent u Vojvodini."

Vojvodina
koronavirus
žrtve
Igor Mirović

Najnovije

17:35, Frissítve: 17:48

Dani lavande u Subotici

Održavaju se Dani lavande u poslovnom centru Železničkog naselja u Subotici koji imaju humanitarni karakter. Posetioci mogu da kupe i sadnice lavande, sečeno cveće, vodu i ulje lavande, kao i druge rukotvorine.
16:09, Frissítve: 16:14

Izložba umetničkih fotografija u Bečeju

U Galeriji "Krug" u Gradskom pozorištu u Bečeju je otvorena izložba fotografija pod nazivom "Dijalog". Na izložbi zainteresovani mogu da pogledaju fotografije Olivije Erdelji iz Bačkih Vinograda i Lasla Justina iz Bečeja.
19:25

Učinimo sve da epidemija ne ojača ponovo!

Epidemiološka situacija u Srbiji se pogoršava - u poslednje dve nedelje raste broj novozaraženih i broj pacijenata koji se nalaze na bolničkom lečenju, stoji u saopštenju Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut".

Najčitanije

Pomozimo ocu sa četvoro dece

U subotičkoj porodici Vranka otac sam othranjuje četvoro dece i potrebna mu je naša pomoć. Petočlanoj porodici najpotrebnije su životne namirnice, sredstva za higijenu, kao i građevinski materijal.

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.

Jutros pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Jake policijske snage i hitna pomoć su izašle na lice mesta. Kako Panon RTV nezvanično saznaje, došlo je do međusobnog obračuna migranata, više osoba je povređeno. Naš članak se stalno ažurira!

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.