Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Ubijena žena u Subotici

2019.02.08
18:00
2019.02.08
18:39
Forrás
Pannon RTV
Ispred svoje kuće jutros je pronađeno telo žene koja je ubijena na ulici tupim predmetom - komšije su zaprepaštene.

U petak ujutro je u Dalmatinskoj ulici pronađeno beživotno telo žene ispred kuće u kojoj je živela. Policija vrši istragu. Prema nezvaničnim informacijama je Jasna M. stara 41 godinu ubijena tupim predmetom udarcem u glavu. Njeno telo našle su komšije koje su odmah obavestile policiju.

Stanovnici ove ulice su zapanjeni ovim događajem, a neki su to saznali iz medija. Mirko Vičković kaže da je prolazio biciklom kada je video da stoje kod ulaza i rekli da ne sme da se priđe, te se on okrenuo i otišao.

Pannon RTV

Smatra se da je žena radila u fabrici Pionir, koja se nalazi u blizini. Više komšija je mimo kamere reklo da je žrtva iznajmljivala kuću ispred koje je ubijena. Iz njihovih reči proizilazi da je ona sama živela u kući.

Istraga je u toku, a prema nezvaničnim informacijama počinilac još nije poznat.

Subotica
ubijena
žena

Najnovije

18:09, Frissítve: 19:56

TSC brusi formu pred početak sezone

Fudbaleri iz Bačke Topole su do sada bili na pripremama u Sloveniji, gde su odigrali nekoliko utakmica. U ekipi su i dalje velika očekivanja, njihov cilj je da sledeće sezone prvenstvo završe na trećem mestu.
17:35, Frissítve: 17:48

Dani lavande u Subotici

Održavaju se Dani lavande u poslovnom centru Železničkog naselja u Subotici koji imaju humanitarni karakter. Posetioci mogu da kupe i sadnice lavande, sečeno cveće, vodu i ulje lavande, kao i druge rukotvorine.

Najčitanije

Pomozimo ocu sa četvoro dece

U subotičkoj porodici Vranka otac sam othranjuje četvoro dece i potrebna mu je naša pomoć. Petočlanoj porodici najpotrebnije su životne namirnice, sredstva za higijenu, kao i građevinski materijal.

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.

Jutros pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Jake policijske snage i hitna pomoć su izašle na lice mesta. Kako Panon RTV nezvanično saznaje, došlo je do međusobnog obračuna migranata, više osoba je povređeno. Naš članak se stalno ažurira!