Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Rácz László

Učinjen prvi korak ka gradnji kupališnog kompleksa u Bečeju

2021.05.31
18:51
Forrás
Pannon RTV
Skupština Bečeja između ostalog izvršila rebalans budžeta.


Budžet opštine Bečej je modifikovan sa planiranih gotovo 1,6 milijardi na milijardu i po dinara, odlučila je između ostalog skupština ove opštine. Na dnevnom redu zasedanja bilo je i drugih 31 tačaka, među kojima je i prodaja više placova uz reku Tisu te sedište javnog preduzeća Komunalac. Za ove placeve se zanima firma „Artur Bergman" koja gradi hotel u ulici Jovana Zmaja.

Predsednik skupštine Bečeja Igor Kiš kaže da je to stari san i želja da se kraj Tise izgradi veliki konferencijski ili kupališni kompleks. "Treba svi da budemo oprezni i da ne dajemo neodgovorne izjave, ali svakako treba da kažemo da je u proteklih 20 ili više godina firma Artur Bergman prvi ulagač koji je došao dotle da kupuje placeve. Tih nekoliko placeva koji se sada prodaju, otprilike 100 miliona dinara, dakle nije malo ulaganje" – kazao je predsednik skupštine Igor Kiš.

Bečej
kupalište
Igor Kiš

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

U sudaru u Kanjiži izgoreo automobil

Saobraćajna nezgoda dogodila se danas prepodne u Kanjiži. Jedno vozilo je zahvatio požar, a drugo je sletelo u jarak. Za sada nema informacija o povređenima.