Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szkocsovszki László

Udruženje "Jedna uz drugu" organizuje stručna predavanja

2022.04.20
13:05
2022.04.20
13:13
Forrás
Közlemény
Želeći da skrene pažnju na ovu sve prisutniju bolest, Udruženje organizuje niz aktivnosti koje ukazuju na značaj podizanja svesti o pravovremenoj prevenciji i lečenju.

Nastavljajući naše edukativne aktivnosti, u zadnjoj nedelji aprila organizujemo  2 stručna predavanja u toku jednog popodneva. 

26. april  2022 g, 

Prim Dr sc med Snežana Šušnjar, Institut za onkologiju i radiologiju Srbije. Beograd

tema predavanja: Lečenje raka dojke i trudnoća:

         1. zaštita fertiliteta PRE primene hemioterapije

         2. trudnoća nakon lečenja raka dojke

         3. lečenje raka dojke u trudnoći

  • mesto:  prostorije Društva lekara Vojvodine, podružnica Subotica, u ulici Šandora Petefija broj 7,  https://dlv-sld-su.com/
  • vreme: 18 h

 Dr sc med Mirjana Branković-Magić, Evropa Dona Srbija

tema predavanja: Rak dojke - kakva je uloga gena? 

  • mesto:  prostorije Društva lekara Vojvodine, podružnica Subotica, u ulici Šandora Petefija broj 7,  https://dlv-sld-su.com/
  • vreme: 18 h
Jedna uz drugu

Najnovije

12:51

Omladinski kamp u Senti

U Senti je u izvanrednoj atmosferi realizovan od strane senćanskog Istorijskog arhiva i Nacionalnog istorijskog spomen-parka u Opustaseru zajednički priređeni kamp namenjen mađarskim i vojvođanskim srednjoškolcima.
18:09, Frissítve: 19:56

TSC brusi formu pred početak sezone

Fudbaleri iz Bačke Topole su do sada bili na pripremama u Sloveniji, gde su odigrali nekoliko utakmica. U ekipi su i dalje velika očekivanja, njihov cilj je da sledeće sezone prvenstvo završe na trećem mestu.

Najčitanije

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.

Jutros pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Jake policijske snage i hitna pomoć su izašle na lice mesta. Kako Panon RTV nezvanično saznaje, došlo je do međusobnog obračuna migranata, više osoba je povređeno. Naš članak se stalno ažurira!