Ugrás a tartalomra
Slobodan Savić

Uhodila supruga, uletela u autobusko stajalište u Subotici

2021.11.22
13:17
2021.11.22
16:34
Forrás
Pannon RTV
Vozilo ljubomorne supruge je skliznulo sa puta i udarilo u autobusko stajalište, i u ogradu od cigala.

Na Segedinskom putu u Subotici u nedelju oko 22 časa dogodila se saobraćajna nezgoda. Prema rečima očevidaca automobil se kretao brzinom većom od dozvoljene kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, skliznuo sa puta i udario u autobusko stajalište i u ogradu od cigala koja se nalazila pozadi. Od siline udarca srušen je deo ograde. Srećom, u tom trenutku nikoga nije bilo na ovom delu prometne saobraćajnice kuda se inače kreću mnogi pešaci i automobili, a jedino je vozač automobila pretrpeo lakše ozlede.

Slobodan Savić

Prema nezvaničnim informacijama vozilom koje je izazvalo nezgodu upravljala je ljubomorna žena koja je pratila supruga. Želela je da sustigne automobil muža kada je njeno vozilo skliznu sa puta i udarilo u autobusko stajalište i ogradu. Na društvenim mrežama pojavile su se informacije da je žena vozila pod uticajem alkohola.

Slobodan Savić
saobraćajna nasreća
autobusko stajalište
Subotica

Najnovije

18:01

Novi negativan rekord

Korona virus se u Srbiji sve brže širi. U poslednja 24 sata u zemlji je registrovano više od osamnaest hiljada novozaraženih. To je novi negativan rekord od pojave virusa u Srbiji.

Najčitanije

Kuća im je izgorela, potrebna im je pomoć

Proteklog vikenda je usled požara na dimnjaku oštećena jedna porodična kuća u Kuli. Bračni par Kanjo živi u dvojnoj kući, ali na sreću, plamen se nije proširio na drugi deo objekta. Svako ko želi može da pruži pomoć nesrećnoj porodici.

U Mađarskoj se skraćuje vreme karantina

Karantin će za odrasle osobe biti sedam dana, a u slučajevima bez simptoma, sa negativnim testom može se skratiti i na pet dana. U nastavi karantin se za vakcinisane skraćuje na pet dana.