Ugrás a tartalomra

Uređena obala Tise u Kanjiži očekuje kupače

2020.08.07
08:47
2020.08.07
20:53
Forrás
Pannon RTV
U proteklom periodu završena su brojna ulaganja u obalu Tise u Kanjiži. Pre nekoliko nedelja obnovljeno je mesto za odmor pored bazena, a danas je igralište je dobilo novi element.

Proteklih sedmica postavljene su nove granitne kocke pored bazena na obali Tise, novi stolovi, klupe i svlačionice, a podignuti su i suncobrani kako bi posetiocima odmor učinili što prijatnijim. Ukupna vrednost ulaganja je tri miliona dinara, koje je obezbedilo Ministarstvo turizma Srbije. Meštani rado koriste obnovljena mesta za odmor, a bazen je otvoren i radi u skladu sa merama zaštite.

„Za sada bazen na obali Tise radi i koristi se bez problema. Što se okoline tiče, i onog što ovde vidite, to održavamo, uređujemo, čitav štrand na obali Tise, obnovljene klupe, sve to održavamo" kaže Ervin Palfi, direktor, Javno preduzeće za komunalne usluge „Komunalac", Kanjiža.

Igralište na obali Tise takođe je obnovljeno novom, zanimljivom spravom koju će najviše koristiti najmlađi posetioci. Kupovinu novog elementa finansirala je lokalna samouprava Kanjiže sa 250 hiljada dinara.

„Verujem da se proteklih nedelja puno govorilo o tome kako mnogo ljudi dolazi na obalu Tise, i kakva je gužva ovde dole kod Tise. Mislim da je to potvrda toga da je bilo opravdano što smo proteklih godina uvek pomalo dodavali našoj ponudi, i uvek je pomalo proširivali" rekao je Robert Fejstamer, predsednik opštine, Kanjiža.

U planu je i obnova praznog objekta koji se nalazi pored upravo obnovljenog dela. Sa njegovim sređivanjem, lepota obale Tise kod Kanjiže zablistaće u punom sjaju.

Kanjiža
Tisa
obala
kupači
očekuje
svlačionice
igralište
suncobran
štrand
klupe

Slične vesti

Najnovije

18:30, Frissítve: 18:40

Konferencija pravnika na Paliću

Na Paliću je održana konferencija pravnika pod nazivom “Bezgranična zaštita prava manjina”. Događaj je organizovalo Udruženje pravnika vojvođanskih Mađara u saradnji sa Institutom za zaštitu prava manjina iz Republike Mađarske.
15:28, Frissítve: 16:21

Sačuvajmo tradicionalni svinjokolj od zaborava!

Svi zainteresovani su mogli da učestvuju na tradicionalnom svinjokolju u Mesnoj zajednici Makova sedmica u Subotici. Svrha ove manifestacije je očuvanje tradicije, prenos na mlade naraštaje, kao i prikupljanja sredstava u humanitarne svrhe.
11:11, Frissítve: 16:58

“Avantura počinje ovde!”

U Beogradu se pod ovim sloganom održava Međunarodni sajam turizma. Skoro 30 zemalja će biti predstavljeno na ovoj manifestaciji koja će se održati od 22. do 25. februara. Ovogodišnja zemlja partner sajma je Grčka.

Najčitanije