Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Apczi Jenő

Uređeno dečije igralište u Gornjem Bregu

2021.05.17
19:54
2021.05.18
16:55
Forrás
Pannon RTV
Aktivisti Volonterskog centra iz Gornjeg Brega obnovili su seosko igralište i njegovu okolinu, čineći prostor za najmlađe lepšim i bezbednijim.

Osim toga, želeli bi da zajedničkim radom obnove i podrumske prostorije koji bi u skoroj budućnosti mogle da pruže prostor za omladinske programe.

„Podrumski klub smo počeli da obnavljamo od iznosa kojia je sakupljen na lanjskom jesenjem balu. Zamenili smo osvetljenje, i postavili nove LED sijalice. Prekrečili smo, sve su to uradili sami aktivisti. Želeli bi, naravno, to da nastavimo. Predstavlja nam veliku radost što je više njih to primetilo i dobili smo televizor koji će mladi moći uveče da koriste i čime ćemo uspeti da stvorimo jedan pravi društveni prostor" kaže Norbert Os Sabo, Volontereski centar Gornji Breg.

Gornji Breg
dečje igralište

Najnovije

19:25

Učinimo sve da epidemija ne ojača ponovo!

Epidemiološka situacija u Srbiji se pogoršava - u poslednje dve nedelje raste broj novozaraženih i broj pacijenata koji se nalaze na bolničkom lečenju, stoji u saopštenju Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut".
14:31, Frissítve: 15:59

Jul nas dočekuje sa visokim temperaturama

Jul nas dočekuje sa temperaturama od 36-37 stepeni. Dobra vest je da toplotni talas moramo da trpimo još samo nekoliko dana, naime, blago zahlađenje u naše krajeve stiže početkom sledeće nedelje. Međutim, vreme pogodno za kupanje neće biti narušeno.
14:10

Olakšan železnički teretni saobraćaj

Odbor za spoljne poslove Skupštine Srbije je dao saglasnost za primenu Sporazuma između vlada Srbije i Mađarske o izmenama Sporazuma o graničnoj kontroli u drumskom, železničkog i vodnom saobraćaju – objavila je Elvira Kovač na svom profilu.

Najčitanije

Pomozimo ocu sa četvoro dece

U subotičkoj porodici Vranka otac sam othranjuje četvoro dece i potrebna mu je naša pomoć. Petočlanoj porodici najpotrebnije su životne namirnice, sredstva za higijenu, kao i građevinski materijal.

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.