Ugrás a tartalomra

Uručena priznanja najuspešnijim subotičkim učenicima

2019-06-06
17:08
Forrás
Pannon RTV
Najuspešnijih 175 učenika u Subotici nagrađeno je pohvalnicama.

Najuspešniji učenici osnovnih i srednjih škola u Subotici dobili su danas pohvalnice. Radi se o đacima koji su na republičkim i međunarodnim takmičenjima ostvarili istaknut uspeh u školskoj 2018/2019 godini. Na svečanosti je dodeljeno ukupno 175 priznanja za 94 srednjoškolska i 81 osnovnoškolskih učenika. Najviše priznanja poneli su učenici Muzičke škole. Đaci srednjih škola su se dokazali prvenstveno u stručnim predmetima, a osnovci u sportu. Svečanost je po tradiciji održana u velikoj većnici subotičke gradske kuće.

učenici
priznanje
Subotica

Slične vesti

Najnovije

16:27, Frissítve: 18:41

Život u Etnopolisu

Organizatori ovogodišnjeg Interetno festivala pripremili su bogat program za posetioce. Izložba starih zanata je jednako popularna kao i ponuda na trgu vina i gastronomije.
13:38, Frissítve: 18:14

Požar u Subotici

Nekoliko automobila izgorelo je blizu Aleje Maršala Tita u Subotici, kada se zapalila centralna garaža u Šumskoj ulici.
14:00, Frissítve: 17:24

Lakša nastava uz robote

Na dvodnevnom akreditovanom kursu “Primena robota u obrazovanju” organizovanom na Učiteljskom fakultetu na mađarskom nastavnom jeziku u Subotici učestvuje 18 pedagoga i nastavnika.

Najčitanije

Nova ulaganja u Bačkoj Topoli

Ovih dana će se raspisati konkurs za javnu nabavku za izgradnju prečistača otpadnih voda u Bačkoj Topoli. Pokrajinska vlada ove godine podržava projekat sa preko 190 miliona dinara.

Biciklom oko Crnog mora

Nakon 7.700 kilometara vožnje biciklom, u sredu se vratio kući Tamaš Vereš iz Trešnjevca.