Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Andrea

Uručene nagrade poljoprivrednog sajma

2022.05.27
17:35
2022.05.27
21:13
Forrás
Pannon RTV
Glavna nagrada Međunarodnog poljoprivrednog sajma, traktor marke Belarus, otišao je u Futog kod Novog Sada. Poslednjeg dana poljoprivrednog sajma srećnim dobitnicima su uručene nagrade, a događaj su ocenjivali organizatori.

Poljoprivrednik-penzioner Mirko Vasiljević, nakon što je dobio nagradu, odmah je mogao isprobati novi traktor. Rekao je da će njegov unuk najviše koristiti traktor.

"To je bio šok za mene, iznenađenje, normalno kao za svakog čoveka ko dobije nagradu."

Pannon RTV/Juhász Andrea

Milenko Jovičin iz Ravnog Sela, osvojio je manji traktor „Džon Dir". Radosnu vest je čuo dok je bio na poslu.

"Iznenađenje je bilo šokantno, preveliko, nikad u životu nisam dobio, ovo je prvi put."

Pannon RTV/Juhász Andrea

Najveći i najznačajniji poljoprivredni događaj u regiji u jednoj nedelji je posetilo 140.000 ljudi. Organizatori su rekli da je to nadmašilo posećenost iz 2019. godine i da su se izlagači mogli vratiti kućama zadovoljni sklopljenim poslovnim dogovorima.

Slobodan Cvetković, direktor Novosadskog sajma: „Pored velike posete imali smo i kvalitetnu posetu, dolazili su ljudi da naprave biznis na međunarodnom poljoprivrednom sajmu. Sve kompanije, što se tiče poljoprivredne mehanizacije, sa kojima smo razgovarali, rekli su da su sve prodali."

Zemlja partner Međunarodnog poljoprivrednog sajma, koji je trajao nedelju dana, je bila Mađarska, koja se predstavila svojim privrednim, kulturnim i gastronomskim vrednostima.

poljoprivredni sajam
nagrada
Novi Sad

Slične vesti

Najnovije

12:51

Omladinski kamp u Senti

U Senti je u izvanrednoj atmosferi realizovan od strane senćanskog Istorijskog arhiva i Nacionalnog istorijskog spomen-parka u Opustaseru zajednički priređeni kamp namenjen mađarskim i vojvođanskim srednjoškolcima.
18:09, Frissítve: 19:56

TSC brusi formu pred početak sezone

Fudbaleri iz Bačke Topole su do sada bili na pripremama u Sloveniji, gde su odigrali nekoliko utakmica. U ekipi su i dalje velika očekivanja, njihov cilj je da sledeće sezone prvenstvo završe na trećem mestu.

Najčitanije

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.

Jutros pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Jake policijske snage i hitna pomoć su izašle na lice mesta. Kako Panon RTV nezvanično saznaje, došlo je do međusobnog obračuna migranata, više osoba je povređeno. Naš članak se stalno ažurira!