Ugrás a tartalomra
PSK Spartak Subotica

Uspesi takmičara PSK Spartak iz Subotice na trećem kolu Državnog prvenstva u sportskom penjanju

2022.11.29
10:38
Forrás
PSK Spartak Subotica
26-27. novembra 2022. u Nišu održalo se Državno i otvoreno prvenstvo u sportskom penjanju u disciplini bolder.

Na ovom takmičenju u organizaciji Sportsko penjačkog saveza Srbije i PAEK Niš učestvovalo je vise od 170 takmičara ne samo iz Srbije, nego iz Bugarske, Severne Makedonije Ukrajine i Rusije.

Takmičari PSK “Spartak” iz Subotice su ovom prilikom ostvarili sledeće rezultate: Adam Medđeši u otvorenom prvenstu osvojio je 4. mesto, dok je u državnom bio drugi, Regina Šiplika je u međunarodnom rangu bila četvrta, a na državnom prvenstvu se plasirala kao treća, Tamaš Kučera je u međunarodnoj konkurenciji zauzeo 5. mesto, a u državnom prvenstvu mu je pripalo 2. mesto. Damjan Rapić je u međunarodnoj konkurenciji bio na 7. mestu, a u državnom se plasirao na 4. mestu. Maksim Purlija je u međunarodnoj konkurenciji bio na 11. mestu što je na državnom nivou bilo dovoljno za 7. mesto. Nora Bognar je u otvorenom i državnom  seniorskom prvenstvu osvojila 2. mesto.

Spartak
Subotica
penjanje na zid

Najnovije

11:47, Frissítve: 12:14

Predstavljanje maski mohačkih bušara u VM4K

Svi oni koji su u četvrtak uveče posetili klupske prostorije Vojvođanskog mađarskog obrazovnog, kulturnog i istraživačkog centra (VM4K) u Subotici su mogli da saznaju više o trikovima rezbarenja maski bušara i njihovoj istorijskoj povorci.
16:01, Frissítve: 17:03

Uspešnih preduzetnika ima i u malim naseljima

Investicija u firmi „MetalCorp“ u Staroj Moravici, realizovana u okviru podrške Fondacije Prosperitati za srednja i velika preduzeća od izuzetnog značaja, predata je na upotrebu. Preduzeće je 2017. i 2019. godine uspešno konkurisalo kod Fondacije.

Najčitanije