Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Vašar u Kanjiži će, izuzetno, biti održan u subotu

2022.05.20
19:24
2022.05.21
15:30
Forrás
Pannon RTV
Prvi ovogodišnji vašar stoke, rukotvorina i izlagača u Kanjiži biće, izuzetno, održan u subotu, odnosno danas.

Na događaju će građani imati mogućnost besplatnog merenja šećera u krvi i krvnog pritiska, a deca će moći besplatno da koriste vodeni balon. Održaće se i takmičenja u oslikavanju lica i u pravljenju strašila, za učenike osnovnih škola.

Pored zabavnih programa, biće omogućeno i maženje kućnih ljubimaca, odnosno Međunarodni klub Soroptimist će organizovati prikupljanje dobrovoljnih priloga. Kanjiža sve posetioce čeka od 8 časova, na Pijačnom trgu, sa mnoštvom zanimljive robe i ukusnim zalogajima.

vašar
Kanjiža

Slične vesti

Najnovije

15:44, Frissítve: 20:04

Lepa crkva uvek ispuni dušu

Velika obnova katoličke crkve u Adi, koja je započela još decembra 2021. godine, sada je na pola puta. U toku je sređivanje unutrašnjosti, a ove nedelje započeće i izmena krovne konstrukcije.
12:57, Frissítve: 19:25

Lepe frizure za humani cilj

U Senti je organizovano humanitarno šišanje. Organizatori su prikupljali pomoć za „Beba-mama" klub u Senti koji u naselju obavlja humanitarne aktivnosti.

Najčitanije

Pomozimo ocu sa četvoro dece

U subotičkoj porodici Vranka otac sam othranjuje četvoro dece i potrebna mu je naša pomoć. Petočlanoj porodici najpotrebnije su životne namirnice, sredstva za higijenu, kao i građevinski materijal.

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.