Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Veliki popusti „Forumovih" izdanja

2018-12-18
14:52
Forrás
Pannon RTV
Do kraja godine moguće je uštedeti i 30 posto kupovinom knjiga onlajn ili u sedištu izdavačke kuće „Forum".

Izdavačka ustanova „Forum" će cele nedelje držati sajam knjiga u svom sedištu u Novom Sadu. Sutra će na trećem spratu zgrade „Foruma" od ujutro osam časova do podne, a u četvrtak i petak od 10 do uveče 18 časova zainteresovani moći da biraju knjige sa posebnim popustom i poklonima.

Saradnica „Foruma" Andrea Dančo kaže da ove godine imaju novost, popusti neće trajati samo ove nedelje, već od dodele nagrada 12. decembra pa do kraja godine, imaju popust od 30 posto na sve knjige koje kupe u centrali, a to se odnosi i na onlajn kupovinu.

knjiga
popust
izdavačka kuća „Forum"

Najnovije

21:55, Frissítve: 22:05

Vašar zanata u Temerinu

Kako se gasi vatra, kako raditi kao tv novinar? Na ova i slična pitanja su posetioci Vašara zanata u temerinskoj OŠ “Imre Kokai” dobijali odgovore.

Najčitanije

Sudar dva automobila na Majšanskom putu

Na Majšanskom putu desila se saobraćajna nezgoda u kom su se sudarila dva putnička vozila. Prema našim informacijama, u nezgodi nema povređenih ali je materijalna šteta velika.

Svečani doček za Lasla Đerea

Teniser Laslo Đere stigao je kući u Sentu. Sportista je trenutno na 31. mestu na ATP listi, a nedavno je osvojio turnir u Rio de Žaneiru.

Letnje računanje vremena od sledećeg vikenda

Prema prvobitnom predlogu Evropske komisije, kazaljke na satu u EU bi se ove godine pomerale zadnji put. Zbog tehničkih razloga to ipak nije moguće, te je utvrdjen novi datum 2021. godina.