Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Hoffmann Artúr

Verovati, verovati i verovati – tajna dugog života

2019-10-20
20:21
Forrás
Pannon RTV
Ilonka Kovač iz Novog sada proslavila je 105 rođendan.
Ilonka néni

Tim povodom u novosadskoj rimokatoličkoj Crkvi Imena Marijinog održana je svečana misa. Nastupila je operska pevačica Renata Starović, omladinski hor Sveti Jovan Kapistran, te recitatorka Natalia Bagi. Nakon mise održana je agape – trpeza ljubavi, na kojoj su posluženi sitni kolači u čast Novosađanke čije godine zavređuju poštovanje.

Prošle godine, povodom 104-tog rođendana ekipa Panon RTV-a posetila je ljubaznu Ilonku Kovač. Tada je pripremljen razgovor sa njom.

Novi Sad

Slične vesti

Najnovije

13:12, Frissítve: 18:08

Jezik, društvo i um

Niz konferencija o jeziku koju je 1992. godine pokrenuo odsek za hungarologiju Filozofskog fakulteta u Novom Sadu proširio se na čitav region Karpatskog basena.
21:14

Kako hraniti ptice u prirodi

Približavaju se zimski dani, i to je vreme kada je potrebno hraniti ptice. Nije svejedno šta se stavlja u hranilice, jer od neodgovarajuće dohrane možemo i da naštetimo pticama.

Najčitanije

Teška nesreća u Senti

Muškarac od 70 godina, poginuo je danas pre podne u Senti nakon što je pao sa električnog bicikla, piše list „Mađar so".

Frižider za 4 miliona?

Međunarodni sajam nameštaja u Beogradu, uz značajne popuste očekuje posetioce sve do nedelje. Pored robe iz serijske proizvodnje zainteresovani mogu da kupe i neke jedinstvene delove nameštaja.

Gužve na granicama

Oni koji u Mađarsku žele da uđu na graničnom prelazu Horgoš-Reske na autoputu treba da računaju na višesatno čekanje.

Heni Der uskoro u Temerinu

Od Čantavira do užurbanosti Budimpešte. Razgovor sa Heni Der, o njenim profesionalnim i privatnim životnim planovima, vodila je Gabriela Vadleve u Budimpešti.