Ugrás a tartalomra
Orbán Viktor a gunarasi családdal
Facebook/Orbán Viktor

Viktor Orban posetio i Gunaroš

2019-04-17
15:23
Forrás
Pannon RTV
Mađarski premijer posetio je milionitog državljanina Mađarske van matice i njegovu porodicu koji državljanstvo dobio u procesu pojednostavljenog sticanja.

U kući porodice Mikloša Lajka u Gunarošu u ponedeljak posle podne gost je bio Viktor Orban. Video koji je snimljen prilikom ove posete pojavio se u sredu na zvaničnoj fejsbuk stranici mađarskog premijera.

Lajkovi su pokazali svoje imanje i stado. Premijer je sa decom razgovarao o životu na selu i o školi. Viktor Orban je porodici ispričao sećanja na svoje detinjstvo, kako su terali životinje na ispašu i kako je kao dečak voleo život na selu. Premijer im je potpisao fotografiju koja je nastala 2017. godine u Budimpešti, na svečanoj predaji zakletve, a napravljene su i nove fotografije, ovoga puta u Gunarošu.

Viktor Orban

Slične vesti

Najnovije

12:03, Frissítve: 23:10

Optimizam Mađara u Kikindi

Pod nazivom “Praznik na Duhove” u petak uveče je održana svečanost u Kikindi. Događaj je ujedno bila i lokalna kampanja Saveza vojvođanskih Mađara.
15:03, Frissítve: 23:10

Radna akcija u Novom Selu

Lokalna organizacija SVM u Novom Selu danas je organizovala radnu akciju sa svojim volonterima. Uređivali su dvorište zgrade mesne zajednice, mesto okupljanja meštana tokom letnjih programa.
18:02, Frissítve: 18:08

Krvopije napadaju

Sezona krpelja je na našem području u punom jeku. Šetnja u šumi, odmor ispod drveta, rekreacija u parku, svejedno, krpelji se mogu naći bilo gde.

Népszerű

Újvidék az új gócpont

Huszonkét bentlakónál és hat dolgozónál állapították meg a koronavírus-fertőzést a péterváradi Mass Green House idősek otthonában - írja közleményében a Tartományi Kormány.

Najčitanije

U Bečeju otkrivena Trijanonska spomen-ploča

Povodom Dana nacionalnog jedinstva, jutros je održana sveta misa u Rimokatoličkoj crkvi Uspenja Bogorodice u centru Bečeja, a u dvorištu crkve je postavljena Trijanonska spomen-ploča.