Ugrás a tartalomra
Orbán Viktor a gunarasi családdal
Facebook/Orbán Viktor

Viktor Orban posetio i Gunaroš

2019-04-17
15:23
Forrás
Pannon RTV
Mađarski premijer posetio je milionitog državljanina Mađarske van matice i njegovu porodicu koji državljanstvo dobio u procesu pojednostavljenog sticanja.

U kući porodice Mikloša Lajka u Gunarošu u ponedeljak posle podne gost je bio Viktor Orban. Video koji je snimljen prilikom ove posete pojavio se u sredu na zvaničnoj fejsbuk stranici mađarskog premijera.

Lajkovi su pokazali svoje imanje i stado. Premijer je sa decom razgovarao o životu na selu i o školi. Viktor Orban je porodici ispričao sećanja na svoje detinjstvo, kako su terali životinje na ispašu i kako je kao dečak voleo život na selu. Premijer im je potpisao fotografiju koja je nastala 2017. godine u Budimpešti, na svečanoj predaji zakletve, a napravljene su i nove fotografije, ovoga puta u Gunarošu.

Viktor Orban

Slične vesti

Najnovije

09:20, Frissítve: 19:10

Koliko je zdrava bebi hrana?

U hrani za bebe sadržaj šećera je previsok – oglasila se Svetska zdravstvena organizacija. SZO je zbog toga ne preporučuje bebama mlađim od šest meseci.

Najčitanije

Devojka iz Horgoša je lepotica štranda

Po oceni žirija Noemi Sabo ponela je krunu Mis štranda dnevnog lista „Mađar so". Ona će predstavljati Vojvodinu na izboru za najlepšu Mađaricu na svetu.