Ugrás a tartalomra
MTI

Virus korona Mađarska: preko tri hiljade novozaraženih

2022.01.11
12:00
Forrás
Pannon RTV
U Mađarskoj su registrovana nova 3.382 slučaja zaraze virusom korona, od početka epidemije do sada je potvrđeno 1.300.994 slučajeva zaražavanja.

Preminulo je 69 pacijenata, te je ukupan broj umrlih od posledica zaražavanja 40.016 osoba. Na portalu koronavirus.gov.hu navedeno je: neprekidno raste broj izlečenih, do sada je to 1.147.818 građana. Na bolničkom lečenju je 2.932 pacijenta od kojih je 274 na respiratoru.

koronavirus
Mađarska

Najnovije

16:28

Istorija Srema

U organizaciji Kulturno-umetničkog društva „Petefi Šandor" u Maradiku je predstavljena knjiga Ferenca Urija „Istorija Srema".

Najčitanije

Neopravdano visoka cena ogrevnog drveta i peleta

U Srbiji su cene ogrevnog drveta i peleta neopravdano visoke, i prodavci moraju da prestanu sa podizanjem cena - rekao je Igor Braunović, vršilac dužnosti generalnog direktora Javnog preduzeća „Srbijašume".

Velika poseta vašaru u Kanjiži

Ove godine, izuzetno je u subotu održan prvi prodajni vašar stoke i zanatskih proizvoda. Izbor je bio velik, kao i interesovanje.

Obeležava se Dan sela u Bačkim Vinogradima

Svake godine u drugoj polovini maja, od početka 1990-ih, sa manjim prekidima, se obeležava Dan sela u Bačkim Vinogradima. Svrha mu je druženje, izgradnja duha zajedništva, grupno kuvanje, bez takmičenja. Ove godine se ovčetina krčkala u koltiću.