Ugrás a tartalomra
covid19.rs

Virus korona Srbija: 1.364 novozaraženih, troje preminulih

2022.07.05
19:24
Forrás
covid19.rs
Poslednjih dana u Srbiji raste broj zaraženih virusom korona.

U prethodna 24 sata, broj registrovanih zaraženih porastao je srazmerno broju urađenih testova. Testirano je 9.332 pacijenata, od kojih su 1.364 osobe bile pozitivne. Preminula su još tri pacijenta zaražena virusom korona, čime je broj preminulih od izbijanja epidemije u Srbiji porastao na 16.135. Širom Srbije u zdravstvenim ustanovama leče se 143 zaražene osobe, od kojih je desetoro na respiratoru.

virus korona
korona virus
Srbija

Slične vesti

Najnovije

12:08, Frissítve: 12:18

Doprinos ograničenja

Majstorska radionica Međunarodne umetničke kolonije „9+1" u Staroj Moravici organizovana je 20. put. Tema ovogodišnjeg stvaralačkog kampa je: Doprinos ograničenja.
08:14, Frissítve: 09:45

Šta znači zeleno daljinsko grejanje?

Ekološki prihvatljivo, zeleno daljinsko grejanje postaje sve više rasprostranjeno u međunarodnoj praksi, uglavnom u Zapadnoj Evropi, ali već vidimo dobre prakse koje se primenjuju u zemljama u okruženju Srbije.

Najčitanije

Na Paliću je počela proslava Dana Svetog Ištvana

Kao i prethodnih godina, ljudi su i ove godine već u popodnevnim časovima počeli da se okupljaju na centralnoj manifestaciji proslave Dana Svetog Ištvana na obali jezera Palić. Od 15 časova posetioci su imali priliku da obiđu vašar rukotvorina.

Motociklizam je doživljaj života na dva točka

Armija motocikala, kožne jakne i rok muzika - to su neizostavni elementi jednog dobrog moto susreta. To su karakteristike i moto susreta u Molu, koji je organizovan drugi put i koji je već sada veoma popularan.