Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

Virus korona Srbija: na testovima gotovo svaki drugi pozitivan

2022.07.31
16:14
Forrás
Pannon RTV
Gotovo svaki drugi urađeni test na virus korona u Srbiji bio je pozitivan – od 9.804 testiranja, pozitivno je bilo 4.352.

Broj preminulih od posledica zaražavanja je u stalnom porastu, po poslednjim podacima preminulo je devetoro pacijenata. Na bolničkom lečenju je blizu 600 obolelih, među kojima je 22 na respiratoru. Da podsetimo, zbog pogoršanja epidemiološke situacije u Srbiji većina kovid-ambulanti otvorena je do 22 časa.

korona virus

Najnovije

17:00, Frissítve: 19:02

Hodočasnici na proštenju u Čikšomlju

Održano je proštenje u Čikšomlju. Jedan od najvažnijih verskih i državnih praznika svih Mađara održava se svake godine u Čikšomlju u Erdelju. Stotine hiljada katolika i hrišćana je došlo na mesto događaja.
14:27, Frissítve: 17:19

10. Kanjiški dani vina

Kanjiški dani vina obeležavaju ove godine značajan jubilej. Manifestacija se ovog vikenda po deseti put organizuje u Kanjiži, koju je već u petak uveče posetilo više stotina ljudi.

Najčitanije

Motokros trka u Bačkoj Topoli

Više od pedeset takmičara je nastupilo u sedam kategorija na motokros takmičenju u Bačkoj Topoli. Na poziv domaćina na ovu prijateljsku trku su stigli takmičari iz drugih delova Srbije, kao i Mađarske i Bosne i Hercegovine.

11. Vojvođanski galop na Gradskom hipodromu

Panon televizija će od 12:00 časova direktno vršiti prenos samog otvaranja događaja i kvalifikacione trke. Takođe na Panon televiziji u terminu od 18:10 časova možete pratiti u direktnom prenosu finalne trke.

Dojave o bombama u školama u više gradova

Škole u više gradova u Srbiji dobile su jutros dojave u bombama. Nakon kontradiverzionog pregleda utvrđeno je da je reč o lažnim dojavama u školama u Novom Sadu, Nišu, Čačku i Gornjem Milanovcu.