Ugrás a tartalomra
Pixabay/shakilui

Virus korona Srbija: novi negativni rekord

2022.01.13
15:59
Forrás
covid19.rs
U poslednjih 24 časa u Srbiji je registrovano novih 13.753 zaraženih virusom korona.

Urađeno je 33.163 testiranja, od kojih je, pokazalo se,  više od 40 odsto bilo pozitivno.

Od posledica zaraze umrlo je novih 19 pacijenata zaraženih virusom korona, te je do sada od pojave epidemije od njenih posledica preminulo 13.003 osoba.

Na bolničkom lečenju je 2.340 pacijenata od kojih je 96 u teškom stanju i nalaze se na respiratoru.

korona virus
Srbija

Najnovije

15:18, Frissítve: 17:42

Poskupljuje i letovanje

Inflacija i rast cena izazvani ratom u Ukrajini neće poštedeti ni sektor turizma. Cene goriva stalno rastu, pa su zbog toga i prevoznici i turističke agencije primorane da prilagođavaju i svoje ponude.
17:15, Frissítve: 19:44

Počela je sezona jagoda

Sočne jagode nam izuzetno prijaju u ovim vrelim danima. Ovaj plod, koji predstavlja prvo voće u sezoni koje raste i u našim krajevima, mnogima je omiljeno voće zbog svog karakterističnog ukusa, blistave boje i značajnog sadržaja vitamina.

Najčitanije

Apel za pomoć porodici iz Kelebije

Pre godinu dana ekipa Panon RTV-a je već snimila prilog o ovoj porodici, kada su mnogi gledaoci i slušaoci pritekli u pomoć, ali se od tada Ljubičino zdravstveno stanje mnogo pogoršalo, najveća je potreba za pelenama.

Igra strpljenja na graničnim prelazima može da počne

Već u ranim popodnevnim časovima, svi oni koji su hteli da pređu u Mađarsku, na graničnom prelazu Horgoš-Reske na autoputu, morali su da čekaju dva i po sata. Ali i na manjim prelazima se čekalo od sat i po do dva sata.