Ugrás a tartalomra

Više problema čeka na rešavanje u Mesnoj zajednici Željezničko naselje

2020.06.11
16:10
2020.06.11
17:59
Forrás
Pannon RTV
U subotičkoj Mesnoj zajednici Željezničko naselje nije rešena kanalizaciona mreža, a na proširenje čeka i vodovodna mreža. SVM traži rešenje za ove ali i druge probleme.

Na forumu građana, koji je danas pre podne održan na ulici, dr Balint Pastor, nosilac liste SVM-a u Subotici, saslušao je probleme meštana. Elvira Boroš, predsednica mesne organizacije SVM-a u Željezničkom naselju, rekla je da brige i probleme mogu preneti višim nivoima vlasti samo onda, ako ih građani lično kažu odbornicima:

„Postoje problemi u Mesnoj zajednici Željezničko naselje. Kanalizacija, proširenje vodovodne mreže. Zbog toga smo kontaktirali građane, da dođu i da poslušaju nosioca liste Saveza vojvođanskih Mađara, Balinta Pastora. Da ispričaju probleme, da i rukovodstvo bude upoznato sa njima, da je ova mesna zajednica, koja se nalazi kilometar i po od gradske kuće, nezasluženo zapostavljena."           

Željezničko naselje
Subotica
Izbori 2020
SVM
Savez vojvođanskih Mađara
Balint Pastor
kanalizacija
Vodovod

Najnovije

07:46

Uhapšen zbog droge i oružja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su sedamnaestogodišnjeg Subotičanina zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.
16:14, Frissítve: 16:56

Raznovrsna ponuda na pijaci u Adi

Lepo voće, sveže povrće i široka ponuda dočekala je kupce u subotu ujutru na pijaci u Adi. Zahvaljujući gotovo letnjem vremenu, već od ranih jutarnjih sati ljudi su se okupljali oko prodavaca.
14:07

Eskalacija napetosti na Bliskom Istoku

Iran je na Izrael u subotu noću ispalio više od sto dronova i balističkih raketa kao odgovor na izraelski napad na ambasadu u Damasku. Sada je odluka o ratu ili miru u rukama izraelskog premijera Benjamina Netanjahua.

Najčitanije

Novi život “Fidelinke”

Investicije u jednu od najpoznatijih fabrika mlinske industrije – između ostalog i sa ovom temom bavi se emisija “Javni poslovi”.

Počela turistička sezona na Paliću!

Zahvaljujući letnjim temperaturama mnogi izletnici su u poslepodnevnim satima došli na šetalište oko jezera, na terase ugostiteljskih objekata ili do poslastičarnica.

Da li će se ove godine saditi više soje?

Poljoprivrednici se žale na sušu, koja je vrlo neuobičajena za ovo doba godine. Prema vremenskim pokazateljima, u poređenju sa prosekom od poslednjih pedesetak godina, za trećinu manje padavina je bilo u mesecu februaru i martu.