Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Vlada obezbedila kontakt centar za reklamacije na rad banaka

2020.03.25
16:51
Forrás
Pannon RTV
Reklamacije na rad banaka u vezi sa isplatom penzija primaju se na broj 011 7350 560.

Svi građani koji imaju problema sa radom banaka na isplati penzija, mogu pisati na adresu: isplata.penzija@gov.rs odnosno na kontakt telefon 011/ 7350 560.

Banke su inače dužne da kontaktiraju svoje korisnike u vezi isplate, a penzioneri se mogu javiti i na svoju iicijativu na brojeve telefona svojih banaka kako bi se izjasnili da li žele da im poštar donese penziju ili pak žele da izdaju punomoć da po novac dođe neko drugo lice sa ovlašćenjem koje važi jednokratno - samo za jednu isplatu.

vlada
Srbija
penzija
banka
reklamacija

Slične vesti

Najnovije

15:44, Frissítve: 20:04

Lepa crkva uvek ispuni dušu

Velika obnova katoličke crkve u Adi, koja je započela još decembra 2021. godine, sada je na pola puta. U toku je sređivanje unutrašnjosti, a ove nedelje započeće i izmena krovne konstrukcije.
12:57, Frissítve: 19:25

Lepe frizure za humani cilj

U Senti je organizovano humanitarno šišanje. Organizatori su prikupljali pomoć za „Beba-mama" klub u Senti koji u naselju obavlja humanitarne aktivnosti.

Najčitanije

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.

Pomozimo ocu sa četvoro dece

U subotičkoj porodici Vranka otac sam othranjuje četvoro dece i potrebna mu je naša pomoć. Petočlanoj porodici najpotrebnije su životne namirnice, sredstva za higijenu, kao i građevinski materijal.