Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Vojvođanski omladinski forum (VIFO) ima novo rukovodstvo

2020.03.05
21:05
Forrás
Pannon RTV
Novi predsednik "VIFO"-a je Adam Solar, koji je na tu funkciju izabran na dve godine u omladinskoj organizaciji koja broji 25 aktivnih članova.

Na današnjoj konferenciji za novinare u Subotici je istaknuto da i dalje fokus stavljaju na pitanja koja se tiču mladih. U tom cilju uspostavljanje prekograničnih odnosa i saradnja sa nevladinim organizacijama iz Vojvodine i dalje cbiti važan deo aktivnosti "VIFO"-a i u 2020. godini. Kao i prethodnih godina, i ove planiraju održavanje omladinskih konferencija, večeri umetničke poezije, brucošijade i već tradicionalnog letnjeg Vojvođanskog otvorenog univerziteta.

Adam Solar, predsednik Vojvođanskog omladinskog foruma: „Naš najveći program je 18. Vojvođanski otvoreni univerzitet, u ovom polugodištu se uglavnom sve vrti oko njega, ali imamo i srednjoškolske manifestacije, dobrotvorne akcije, razne zabave, "VIFO" Omladinsku konferenciju i umetničke programe."

VIFO

Najnovije

Najčitanije

Prekinut je eksperiment prve Eko-države na svetu

Šri Lanka je prošlog vikenda odustala od ambicije da postane prva nacija na svetu koja sprovodi u potpunosti organsku proizvodnju, pa je odmah ukinuta i zabrana uvoza pesticida i drugih poljoprivrednih sirovina.