Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Vreme ostaje prijatno

2020.02.16
15:22
Forrás
Pannon RTV
U ponedeljak nas očekuje prijatno, sunčano vreme, koje će se nastaviti i u utorak meksimalnim temperaturama oko 14-15 stepeni.
Pannon RTV/Pintér Sári

Prolećno vreme ostaje i u prvoj polovini naredne nedelje, navodi se na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda. U ponedeljak nas očekuje prijatno,  sunčano vreme, koje će se zadržati i u utorak sa maksimalnim temperaturama oko 14-15 stepeni. Sunce povremeno mogu da ometu oblaci.

U ostatku nedelje očekuju se maksimalne dnevne temperature od 8  do 10 stepeni. U četvrtak će nam biti potreban i kišobran, padavine će stići i do našeg područja. Pre podne se očekuje oko  3-4 stepena, a poslepodne najviše oko 7-8 stepeni.

Još jedno zagrevanje očekuje se sledećeg vikenda.

vreme
prognoza
temperatura

Najnovije

17:35, Frissítve: 17:48

Dani lavande u Subotici

Održavaju se Dani lavande u poslovnom centru Železničkog naselja u Subotici koji imaju humanitarni karakter. Posetioci mogu da kupe i sadnice lavande, sečeno cveće, vodu i ulje lavande, kao i druge rukotvorine.
16:09, Frissítve: 16:14

Izložba umetničkih fotografija u Bečeju

U Galeriji "Krug" u Gradskom pozorištu u Bečeju je otvorena izložba fotografija pod nazivom "Dijalog". Na izložbi zainteresovani mogu da pogledaju fotografije Olivije Erdelji iz Bačkih Vinograda i Lasla Justina iz Bečeja.
19:25

Učinimo sve da epidemija ne ojača ponovo!

Epidemiološka situacija u Srbiji se pogoršava - u poslednje dve nedelje raste broj novozaraženih i broj pacijenata koji se nalaze na bolničkom lečenju, stoji u saopštenju Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut".

Najčitanije

Pomozimo ocu sa četvoro dece

U subotičkoj porodici Vranka otac sam othranjuje četvoro dece i potrebna mu je naša pomoć. Petočlanoj porodici najpotrebnije su životne namirnice, sredstva za higijenu, kao i građevinski materijal.

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.

Jutros pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Jake policijske snage i hitna pomoć su izašle na lice mesta. Kako Panon RTV nezvanično saznaje, došlo je do međusobnog obračuna migranata, više osoba je povređeno. Naš članak se stalno ažurira!

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.