Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Vreme ostaje prijatno

2020.02.16
15:22
Forrás
Pannon RTV
U ponedeljak nas očekuje prijatno, sunčano vreme, koje će se nastaviti i u utorak meksimalnim temperaturama oko 14-15 stepeni.
Pannon RTV/Pintér Sári

Prolećno vreme ostaje i u prvoj polovini naredne nedelje, navodi se na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda. U ponedeljak nas očekuje prijatno,  sunčano vreme, koje će se zadržati i u utorak sa maksimalnim temperaturama oko 14-15 stepeni. Sunce povremeno mogu da ometu oblaci.

U ostatku nedelje očekuju se maksimalne dnevne temperature od 8  do 10 stepeni. U četvrtak će nam biti potreban i kišobran, padavine će stići i do našeg područja. Pre podne se očekuje oko  3-4 stepena, a poslepodne najviše oko 7-8 stepeni.

Još jedno zagrevanje očekuje se sledećeg vikenda.

vreme
prognoza
temperatura

Najnovije

17:19, Frissítve: 17:35

Upoznaj i sačuvaj!

Upoznaj i sačuvaj! – Udruženje ljubitelja prirode "Riparia" je organizovalo obrazovni program pod nazivom "Ptičiji svet i zaštićena područja" na Paliću. Projekat je realizovan uz podršku lokalne samouprave Subotica.

Najčitanije

Pucnjava u Horgošu

Na društvenim mrežama večeras su se pojavili video snimci na kojima se vidi kako jedna grupa migranata šeta ulicama Horgoša, a povremeno se čuje i pucnjava.