Ugrás a tartalomra
Tanjug

Vučević: Izgradnja kovid bolnice u Novom Sadu počinje krajem aprila

2021.04.07
16:19
Forrás
Pannon RTV
Planirano je da kovid bolnica kasnije funkcioniše kao gradska bolnica.

Izgradnja kovid bolnice u Novom Sadu počeće krajem aprila - najavio je danas Miloš Vučević. Gradonačelnik Novog Sada je dodao da je predloženo nekoliko lokacija, ali će konačna odluka biti doneta za dva dana. Planirano je da kovid bolnica kasnije funkcioniše kao gradska bolnica.

„Plan je da 20. aprila počne izgradnja bolnice. Dvadesetog aprila, znači krajem ovog meseca počinje izgradnja, da li će to biti 20. ili 21., 22., da sada ne pogrešim tačan datum, ali u drugoj polovini ovog meseca može da krene izgradnja, sa nekim rokom od 4 meseca. Predviđeno je da bolnica ima 600 ležajeva, znači ona će biti nešto veća oda kruševčke i nešto manja od batajničke bolnice."

Miloš Vučević
kovid bolnica
Novi Sad
bolnica

Najnovije

Najčitanije

U Bačkoj Topoli održan prvi ovogodišnji vašar

Od 9.decembra, i uvođenja vanrednog stanja, u ovom bačkom mestu nije održan ovaj popularan vašar. Nakon ukidanja vanrednog stanja, vašar, koji se tradicionalno održava svake druge nedelje u mesecu, sada je ponovo održan.

Velika gužva formirala se na graničnom prelazu Kelebija-Tompa

Na graničnom prelazu Kelebija-Tompa, u pravcu prema Mađarskoj, danas je formirana mnogo veća gužva od one uobičajene vikendom. U kružnom toku koji povezuje Kelebijski put i Y-krak, nagomilane kamione i automobile usmeravala je saobraćajna policija.