Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Vučić najavio relaksaciju zabrane za penzionere

2020.04.14
21:14
Tri dana tokom nedelje, posebni termini u bliskoj okolini mesta stanovanja - prva zona za izlazak penzionera.

Predsednik Aleksandar Vučić je najavio da se razmišlja da sledeće sedmice bude relaksirana zabrana kretanja penzionera ali isključivo u terminu u okviru opšteg policijskog časa da se stariji sugrađani ne bi sretali sa generacijom mlađih sugrađana.

Izlasci bi bili organizovani u malim "porcijama" od po 30 minuta ali bi kretanje u tih 30 mimuta bilo dozvoljeno u krugu od 300 metara od mesta stanovanja.

Istovreemno, Vučić je rekao da se pravi plan da penzioneri sedmično imaju 6 ili 8 sati za šetnju u posebnom terminu i ako se usaglase stručna mišljenja novo pravilo moglo bi da se primenjuje sledeće sedmice nakon što za uskršnji vikend prođe policijski čas koji će trajati od petka u 17 do utorka u 05 sati.

Aleksandar Vučić
penzioneri
zabrana kretanja

Slične vesti

Najnovije

15:44, Frissítve: 20:04

Lepa crkva uvek ispuni dušu

Velika obnova katoličke crkve u Adi, koja je započela još decembra 2021. godine, sada je na pola puta. U toku je sređivanje unutrašnjosti, a ove nedelje započeće i izmena krovne konstrukcije.
12:57, Frissítve: 19:25

Lepe frizure za humani cilj

U Senti je organizovano humanitarno šišanje. Organizatori su prikupljali pomoć za „Beba-mama" klub u Senti koji u naselju obavlja humanitarne aktivnosti.

Najčitanije

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.

Pomozimo ocu sa četvoro dece

U subotičkoj porodici Vranka otac sam othranjuje četvoro dece i potrebna mu je naša pomoć. Petočlanoj porodici najpotrebnije su životne namirnice, sredstva za higijenu, kao i građevinski materijal.