Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Vučić: Subotica se dinamično razvija

2021.10.18
18:40
Forrás
Pannon RTV
Predsednik Srbije je poručio: Građani Subotice mogu da se osećaju u privilegovanom položaju, jer je grad jedno od onih mesta gde se ulaže najviše novca.

Tokom svoje posete Horgošu, predsednik Srbije je posebno govorio o Subotici. Subotica se dinamično razvija -  rekao je predsednik Srbije.

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije: „Uskoro počinje rekonstrukcija i renoviranje bolnice u Subotici. 40 miliona evra ćemo to da platimo. Završavamo pozorište u Subotici. Ja vidim odmah Viktore, kako se Ištvan Pastor i Igor Mirović raduju jer misle da će sve pare da stignu samo iz Beograda, a da neće ništa iz Novog Sada. E nešto malo ćete morati i vi iz Novog Sada da date. A vidim ja, ovako pokazuju, malo iz Novog Sada, a da ostatak stigne iz Beograda. Ali stiže stadion, u koji ulažemo 22 miliona evra, pozorište završavamo za 4,5 miliona evra, idemo u izgradnju vodovoda i kanalizacije, a u novembru mesecu otvaramo novu nemačku fabriku za 500 zaposlenih, investicija od 65 miliona evra, dakle za samo mesec dana."

Subotica
Horgoš
pruga
železnica

Najnovije

15:04, Frissítve: 15:10

Proširenje, ključ budućnosti?

Politika proširenja Evropske unije, priključenje zemalja zapadnog Balkana, kao i rešavanje problema migracije, bile su teme konferencije „Proširenje, ključ budućnosti?" održane u Budimpešti.

Najčitanije