Ugrás a tartalomra

Vučić: Svako ko preti imaće posla sa državom

2022.01.12
17:21
Forrás
Pannon RTV
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je Priboj, kako bi pomogao u rešavanju međunacionalnih tenzija, ali je pored toga govorio i o ekonomskim kretanjima u regionu.

Aleksandar Vučić je posetio ovaj pogranični grad kako bi pomogao u rešavanju međunacionalnih tenzija i kako bi uveo konkretne mere sa ciljem da se svaki građanin oseća bezbedno: „Za ljude koje su pevali da će Sjenica biti nova Srebrenica, sada, nemojte me držati za reč, ali smo razumeli smisao. Ne samo da će biti kažnjeni, nego će dobiti i premeštaj iz Priboja."

Pored predstavnika verskih zajednica, predsednik Srbije se sastao i sa gradskim rukovodstvom, predstavnicima političkih partija i privrednicima. On je rekao da je do sada potrošeno 8 miliona evra na puteve, a sada se ulaže još 15 miliona evra u Gimnaziju u Priboju, Opštu bolnicu i Dom zdravlja, a u taj region će biti uveden i gas: „Ovde ćemo pre kraja jeseni dovesti gas i tome se raduju svi ljudi koji rade u industrijskoj zoni, ali tome treba da se raduju i svi u Priboju. Imaćete jeftinije grejanje, imaćete mogućnost da privučete nove investicije."

Aleksandar Vučić je najavio i da se očekuje ulaganje još nekih kompanija u taj grad, što će značiti dodatnih 400 radnih mesta. On je obišao i dve fabrike gde je najavio da će narednih godina rasti i plate bravara i zavarivača.

Aleksandar Vučić
Priboj

Najnovije

16:23, Frissítve: 16:39

Stručno predavanje za buduće pravnike

U Subotici je dr Emed Vereš, jedan od najuticajnijih i najuglednijih doktora pravnih nauka iz krugova mađarske zajednice Karpatskog basena, održao stručno predavanje za studente koje stipendira Mađarski nacionalni savet.

Najčitanije

U opštini Kanjiža se pojavio ptičiji grip

Na području opštine Kanjiža se pojavila visoko zarazna varijanta ptičijeg gripa. Žarište zaraze je ribnjak u Velebitu, gde je, prema procenama, poslednjih nedelja uginulo oko 600 sivih ždralova.