Ugrás a tartalomra
Tanjug/Strahinja Aćimović

Vučić: Svako ko preti imaće posla sa državom

2022.01.12
17:21
Forrás
Pannon RTV
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je Priboj, kako bi pomogao u rešavanju međunacionalnih tenzija, ali je pored toga govorio i o ekonomskim kretanjima u regionu.

Aleksandar Vučić je posetio ovaj pogranični grad kako bi pomogao u rešavanju međunacionalnih tenzija i kako bi uveo konkretne mere sa ciljem da se svaki građanin oseća bezbedno: „Za ljude koje su pevali da će Sjenica biti nova Srebrenica, sada, nemojte me držati za reč, ali smo razumeli smisao. Ne samo da će biti kažnjeni, nego će dobiti i premeštaj iz Priboja."

Pored predstavnika verskih zajednica, predsednik Srbije se sastao i sa gradskim rukovodstvom, predstavnicima političkih partija i privrednicima. On je rekao da je do sada potrošeno 8 miliona evra na puteve, a sada se ulaže još 15 miliona evra u Gimnaziju u Priboju, Opštu bolnicu i Dom zdravlja, a u taj region će biti uveden i gas: „Ovde ćemo pre kraja jeseni dovesti gas i tome se raduju svi ljudi koji rade u industrijskoj zoni, ali tome treba da se raduju i svi u Priboju. Imaćete jeftinije grejanje, imaćete mogućnost da privučete nove investicije."

Aleksandar Vučić je najavio i da se očekuje ulaganje još nekih kompanija u taj grad, što će značiti dodatnih 400 radnih mesta. On je obišao i dve fabrike gde je najavio da će narednih godina rasti i plate bravara i zavarivača.

Aleksandar Vučić
Priboj

Najnovije

10:11

Poskupljuje putarina

Vlade Srbije donela je na sednici odlluku o poskupljenju putarina za 14 odsto, odnosno 8 odsto za one koji koriste u uređaj za elektronsku naplatu putarine ENP.

Najčitanije

Mladić i devojka poginuli na Kopaoniku

Dvoje mladih smrtno je stradalo tokom noći na Kopaoniku vozeći motorne sanke, a dva člana Gorske službe spasavanja su ih zatekla na licu mesta, bez znakova života.

Preko pet granica

Mladi iz Ade, Subotice i Gunaroša predstavljaće Vojvodinu u finalu takmičenja Karpatskog basena u kvizu „Preko pet granica“. Nadmetanje je juče održano u Senti.