Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Za šta je još dobar stari papir?

2019-10-05
15:27
2019-10-05
16:51
Forrás
Pannon RTV
Kako ponovo iskoristiti otpad? Koje kreativne predmete možemo da napravimo od njih? O tome je bilo reči na četvrtom Vojvođanskom civilnom pikniku posvećenom ekologiji.

Vojvođanski civilni piknik održan je duhovnom centru „Domus Pacis" pored Horgoša. Organizovan je po četvrti put. „Možemo da doprinesemo" – bio je naziv ekološkog skupa. U okviru teme više predavača je govorilo na temu zaštite životne okoline. Bilo je reči o recikliranju otpada, njegovoj selekciji, o ekološkom stanju jezera u Bačkoj Topoli, o ponovnoj kreativnoj upotrebi otpada, kao i o prirodnoj sredini na  prostoru  južne Bačke. Postavljena je i izložba radova Zoltana Kiša, koji je načinio upotrebne predmete od stare hartije.

papír
otpad
Vojvođanski civilni piknik

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Frižider za 4 miliona?

Međunarodni sajam nameštaja u Beogradu, uz značajne popuste očekuje posetioce sve do nedelje. Pored robe iz serijske proizvodnje zainteresovani mogu da kupe i neke jedinstvene delove nameštaja.

Gužve na granicama

Oni koji u Mađarsku žele da uđu na graničnom prelazu Horgoš-Reske na autoputu treba da računaju na višesatno čekanje.

Heni Der uskoro u Temerinu

Od Čantavira do užurbanosti Budimpešte. Razgovor sa Heni Der, o njenim profesionalnim i privatnim životnim planovima, vodila je Gabriela Vadleve u Budimpešti.