Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Za utakmicu protiv Partizana TSC se već priprema sa novim trenerom

2021.10.20
15:13
2021.10.20
16:23
Forrás
Pannon RTV
Mirko Jovanović, koji je do sada radio kao sportski direktor, sada svoje znanje u Bačkoj Topoli može dokazati i kao šef stručnog štaba.

Ova stručnjak je zamenio Mladena Krsatjića, koji je u utorak napustio klupu TSC–a, nakon međusobnog dogovora sa klubom.

Pre podnevni trening TSC-a protekao je u dobrom raspoloženju. Mirko Jovanović, koji je tek imenovan za šefa stručnog štaba, već pet godina radi u Bačkoj Topoli, pa dobro poznaje igrače i ciljeve kluba.

„Naši ciljevi su uvek poznati, TSC izrasta u klub koji će uvek imati cilj da se svake godine bori za mesto koje izlazi u Evropu, tako da i ovog puta da bi to ostvarili moramo da imamo dobre rezultate, mora da se pobeđuje, a naravno pored dobrih rezultata želimo da imamo jedan prepoznatljiv stil igre, koji će biti ofanzivan, lep za oko za publiku i gde će mladi igrači moći da se afirmišu."

Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Trener TSC-a je govorio i o predstojećoj prvenstvenoj utakmici. Bačkotopolčani će na domaćem terenu igrati protiv beogradskog Partizana.

„Mislim da ne treba posebno pričati o njihovim kvalitetima, to je top ekipa, koja će sigurno pokazati  zašto su tu gde jesu, ali s druge strane mi smo sigurni da imamo takvu ekipu koje će moći da se suprostavi njima, a nisam neskroman ako kažem da možemo da ih pobedimo i da idemo na pobedu i mene kao trenera samo to interesuje."

Duel između TSC-a i Partizana počinje u nedelju popodne, u pola dva, u TSC Areni.

TSC
trener
Partizan
utakmica

Najnovije

17:06, Frissítve: 17:50

Više novca u vojvođanskoj kasi

Skupština Vojvodine prihvatila je predlog rebalansa budžeta, kojim je vojvođanska kasa uvećana za 800 miliona dinara. Uprkos tome, budžetski deficit nije promenjen i dalje je 3,7 milijardi dinara.

Najčitanije

Ishrana mladih sportista

U Subotici je predstavljena srpska verzija priručnika pod nazivom „Ishrana mladih sportista". U ovom izdanju se između ostalog nalaze recepti ilustrovani slikama, odnosno saveti o ishrani.

Prekinut je eksperiment prve Eko-države na svetu

Šri Lanka je prošlog vikenda odustala od ambicije da postane prva nacija na svetu koja sprovodi u potpunosti organsku proizvodnju, pa je odmah ukinuta i zabrana uvoza pesticida i drugih poljoprivrednih sirovina.

U Mađarskoj registrovano skoro 12.000 novozaraženih

U Mađarskoj je preminulo 162 pacijenta, a registrovano je još 11.871 novozaraženi, objavljeno je na sajtu koronavirus.gov.hu, gde se ističe da je do sada vakcinisano 6.087.474 osobe, od kojih je 5.823.818 primilo drugu, a 2.269.551 već i treću dozu.