Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Zadržaće se još oblačno vreme

2020.05.14
15:45
2020.05.14
15:54
Forrás
Pannon RTV
Oblačno vreme nastaviće se i u petak, a tek u subotu možemo da očekujemo više sunčanih perioda.
Pannon RTV

Iznad našeg područja upravo se zadržava jedan ciklični niz frontova, i tu će ostati i naredna dva dana. U petak će ojačati severoistočni vetar.

Pannon RTV

U našem regionu ne treba računati na značajnije padavine. Uprkos gustim oblacima, najviša dnevna temperatura može dostići i 30 stepeni.

vreme
oblačno
front
vetar
padavine
temperatura

Najnovije

12:51

Omladinski kamp u Senti

U Senti je u izvanrednoj atmosferi realizovan od strane senćanskog Istorijskog arhiva i Nacionalnog istorijskog spomen-parka u Opustaseru zajednički priređeni kamp namenjen mađarskim i vojvođanskim srednjoškolcima.
18:09, Frissítve: 19:56

TSC brusi formu pred početak sezone

Fudbaleri iz Bačke Topole su do sada bili na pripremama u Sloveniji, gde su odigrali nekoliko utakmica. U ekipi su i dalje velika očekivanja, njihov cilj je da sledeće sezone prvenstvo završe na trećem mestu.

Najčitanije

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.

Jutros pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Jake policijske snage i hitna pomoć su izašle na lice mesta. Kako Panon RTV nezvanično saznaje, došlo je do međusobnog obračuna migranata, više osoba je povređeno. Naš članak se stalno ažurira!