Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Zapalila se kuća u Novom Kneževcu

2020.01.12
12:21
Forrás
Pannon RTV
Pretpostavlja se da su migranti prouzrokovali požar u kući u Novom Kneževcu. Reč je o napuštenom objektu na putu koji vodi prema Đali.
Pannon RTV/Molnár Ádám

Meštani kažu da ilegalni migranti često tu borave. Pretpostavljaju da su migranti ovde naložili vatru koju nisu ugasili pre nego što su otišli.

„Vidio sam tu, sin mi je javio, zvao i pomagao sam vatrogascima da se ugasi i tako. Migranti su spavali tu. Sad, ko je upalio, nemam pojma. Tu su spavali, pa su spavali unutra u kafani i oko kafane." kaže Svetozar Kovin.

Pannon RTV/Molnár Ádám

Vatrogasci su brzo reagovali i zaustavili širenje vatre. Nadležni su obećali da će sutra pružiti više informacija.

Novi Kneževac
kuća
zapalila
vatra
vatrogasci

Najnovije

15:10, Frissítve: 15:20

Centar znanja holističke medicine

U okviru projekta NATURAL HEALTH - Za zdravlje kroz zaštitu prirodnog nasleđa
formiran je Centar znanja. Centar znanja je dvojezična studija koja karakteriše trenutno stanje pogođenih područja u oblasti holističke medicine.
14:48, Frissítve: 16:49

Migranti ne odustaju

Brojni migranti u okolini Horgoša i dalje su uporni i po svaku cenu žele da stignu do Evropske unije. Meštani strahuju da će se sa dolaskom hladnog vremena migranti naseliti gde god je moguće.
17:13, Frissítve: 16:47

Groblja u svečanom ruhu

Prvi novembar je praznik Svi sveti, a dan kasnije, 2. novembar je Dan mrtvih. Tada se ukrašavaju večna počivališta, sveće osvetljavaju nadgrobne bašte, i mnogi se prisećaju svojih najmilijih koji više nisu živi.
16:15

Kovid propusnice u praksi

Tokom vikenda je trajao probni rok u vezi sa kovid propusnicama, pa inspektori tada još nisu kažnjavali, ali su zato upozoravali sve one koji su učestvovali u žurkama.

Najčitanije

Ribokradice, čuvajte se!

Šest brodova i šest terenskih vozila stiglo je u novosadsku ribočuvarsku služba pri JP „Vode Vojvodine" . Danas u podne porinuti su brodovi.

Važna poruka za Srbiju

Važno je da građani ovog regiona i Srbije, uključujući i vojvođanske Mađare, osećaju da Evropska unija računa na njih – naveo je u svom saopštenju Andor Deli.