Ugrás a tartalomra
Fotó: Kartali Róbert

Zapalila se porodična kuća u Subotici

2020.09.20
16:08
Forrás
Pannon RTV
U trenutku pisanja vesti plamen je obuhvatio porodičnu kuću u Ulici Ferenca Bodrogvarija, a vatrogasci i hitna pomoć upravo su stigli na lice mesta.
Fotó: Kartali Róbert

Vatrogasci koji su došli sa dvoje vozila odmah su počeli sa gašenjem požara. Zbog velike suše, požar se proširio i na susedni šumski deo. Treće vatrogasno vozilo koje je izašlo na mesto požara pokušava da spreči širenje vatre.

Fotó: Kartali Róbert

Prema rečima očevidaca, po svemu sudeći vatra se iz pomoćne prostorije proširila na porodičnu kuću. Vlasnici su bez povreda uspeli da se udalje iz kuće.

Fotó: Kartali Róbert

Na mestu požara čule su se i dve manje eksplozije. Za sada se ne zna šta je izazvalo požar, a ubrzamo ćemo objaviti i više informacija.

kuća
vatra
Subotica
vatrogasci

Najnovije

17:13

Groblja u svečanom ruhu

Prvi novembar je praznik Svi sveti, a dan kasnije, 2. novembar je Dan mrtvih. Tada se ukrašavaju večna počivališta, sveće osvetljavaju nadgrobne bašte, i mnogi se prisećaju svojih najmilijih koji više nisu živi.
16:15

Kovid propusnice u praksi

Tokom vikenda je trajao probni rok u vezi sa kovid propusnicama, pa inspektori tada još nisu kažnjavali, ali su zato upozoravali sve one koji su učestvovali u žurkama.

Najčitanije

Da li može jedna fotografija?

Da li može jedna fotografija? – pod ovim naslovom Viktor Orban podelio je na društvenim mrežama video o poseti Subotici.

Ribokradice, čuvajte se!

Šest brodova i šest terenskih vozila stiglo je u novosadsku ribočuvarsku služba pri JP „Vode Vojvodine" . Danas u podne porinuti su brodovi.

Važna poruka za Srbiju

Važno je da građani ovog regiona i Srbije, uključujući i vojvođanske Mađare, osećaju da Evropska unija računa na njih – naveo je u svom saopštenju Andor Deli.