Ugrás a tartalomra
Fotó: Kartali Róbert

Zapalila se porodična kuća u Subotici

2020-09-20
16:08
Forrás
Pannon RTV
U trenutku pisanja vesti plamen je obuhvatio porodičnu kuću u Ulici Ferenca Bodrogvarija, a vatrogasci i hitna pomoć upravo su stigli na lice mesta.

Vatrogasci koji su došli sa dvoje vozila odmah su počeli sa gašenjem požara. Zbog velike suše, požar se proširio i na susedni šumski deo. Treće vatrogasno vozilo koje je izašlo na mesto požara pokušava da spreči širenje vatre.

Prema rečima očevidaca, po svemu sudeći vatra se iz pomoćne prostorije proširila na porodičnu kuću. Vlasnici su bez povreda uspeli da se udalje iz kuće.

Na mestu požara čule su se i dve manje eksplozije. Za sada se ne zna šta je izazvalo požar, a ubrzamo ćemo objaviti i više informacija.

kuća
vatra
Subotica
vatrogasci

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Susreti gljivara na Fruškoj gori

Gljivarsko društvo Novi Sad krenulo je danas u obilazak gljiva na Fruškoj gori. Ljubitelji prirode i gljivari imali su prilike da se upoznaju sa vrstama gljiva koje se nalaze u našem okruženju.

Rekordan broj zaraženih od korone u Srbiji

U poslednja 24 časa potvređena su 1.053 nova slučaja zaraze kod 9.430 testiranih. Od posledica zaraze preminulo je pet osoba, i do sada je od korone ukupno preminulo 798 pacijenata.