Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Zasedala Skupština opštine Mali Iđoš

2023.03.31
12:54
2023.03.31
17:48
Forrás
Pannon RTV
Prihvaćen je godišnji izveštaj mesnih zajednica Mali Iđoš, Feketić i Lovćenac za 2022. godinu, kao i planovi rada za 2023. godinu.

U izveštaju je najviše pažnje posvećeno poboljšanju stanja puteva i trotoara, kao i organizovanju mesnih manifestacija. Odbornici su prihvatili plan rada opštinske Turističke organizacije i Centra za socijalni rad.

„Trenutno je završavanje započetih velikih investicija jedna od najvažnijih tačaka, jer u svakodnevnom životu izaziva veoma mnogo neprijatnosti. Ukoliko neposredna investicija donosi poboljšanje, a to je pijaća voda, poboljšanje infrastrukture, onda u osnovi u opštini Mali Iđoš naš cilj je stvaranje boljeg mesta za život“ rekao je Balint Juhas, predsednik Skupštine opštine Mali Iđoš govoreći o važnosti investicija.

skupština opštine
Mali Iđoš
zasedala
Balint Juhas
Feketić
Lovćenac

Najnovije

13:20

Mirno na severu KiM

Na severu Kosova Metohije noć je protekla mirno. Snage Kfora bile su oko zgrade lokalne samouprave u Zvečanu, u prostorijama opštine pripadnici tzv. kosovske policije, a građani su se uglavnom razišli.

Najčitanije

Turistički letovi balonima

Projekat Srpska Kapadokija ima izuzetan turistički značaj ne samo za lokalnu samoupravu Inđije već i za Srbiju i ceo region, kažu nadležni.