Ugrás a tartalomra

Zatvoren za saobraćaj deo Senćanskog puta kod prečistača

2023.09.27
09:54
2023.09.27
12:48
Forrás
subotica.com
Zbog radova u zoni podvožnjaka, a u okviru radova na izgradnji brze pruge, deonica Novi Sad – Kelebija od jutros, 27. septembra, do 20. novembra, doći će do obustave saobraćaja kod Tehnokopa (Senćanski put) - saopštili su "Putevi Srbije".

Kako se dalje navodi, alternativni putni pravac za vozače koji prolaze kroz Suboticu je od raskrsnice državnog puta (II A broj 100) i ulice Maksima Gorkog, preko državnog puta II A reda broj 100 i novog dela Bajnatske ulice (kod Mol pumpe), preko kružnog toka, Lošinjske ulice i Ulice Đorđa Natoševića, do državnog puta II A broj 100, odnosno do druge zone grada Subotica.

Vozači koji su iz pravca auto-puta (E-75) na petlji Subotica istok skrenuli na Senćanski put, biće preusmereni na raskrsnici Senćanskog puta i Novosadskog puta (obilaznica oko Palića) da preko Palića dođu do Subotice.

Vozila čija ukupna masa prelazi 7.5t za ulazak u grad sa auto-puta mogu da koriste petlje Subotica jug i Subotica sever.
Neće se moći proći ni delom nove obilaznice pored Tehnokopa, samo iz pravca grada Bajnatskom - kružni tok - Lošinjska.

Subotica

Najnovije

10:43, Frissítve: 17:41

Škole budućnosti u Bečeju

Predstavnici Saveza vojvođanskih Mađara posetili su u sredu osnovne škole u Bečeju. Osnovne škole „Petefi Šandor” i „Šamu Mihalj” pohađaju pre svih mađarska deca.
16:18, Frissítve: 16:33

Cena prasetine skočila u nebo

U mesarama se cena za kilogram očišćene prasetine kreće od 900 do 1.000 dinara koliko traže na pojedinim mestima, dok se cena žive vage za prasetinu kreće od pet do šest stotina dinara.

Najčitanije

Preminula je Eva Guba, novinarka Panon RTV-a

Naša koleginica je preminula danas, posle duže bolesti - obavestila je našu redakciju njena porodica. Eva Guba je za RTV Panon radila od 2020. godine, kao dopisnik iz Potiskog regiona.

Cena prasetine skočila u nebo

U mesarama se cena za kilogram očišćene prasetine kreće od 900 do 1.000 dinara koliko traže na pojedinim mestima, dok se cena žive vage za prasetinu kreće od pet do šest stotina dinara.

U Srbiji sve više dece sa oboljenjima disajnih puteva

Stručnjaci kažu da roditelji treba odmah da reaguju ukoliko kod deteta primete različite simptome oboljenja disajnih puteva. Posebno zabrinjava što je zbog odbijanja vakcinisanja, skočio broj obolelih od velikog kašlja koji se javljaju lekarima.

Ema Sanka i Henrieta Ereš pobednice „TINI Festivala”

Ema Sanka je najbolja pevačica u kategoriji tinejdžera, dok je Henrieta Ereš proglašena za najbolju mladu pevačicu na „TINI Festivalu”, koji je održan u Temerinu. Ove godine je na takmičenju učestvovalo 17 takmičara u dve kategorije.